Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’un kendisinden randevu talebinde bulunan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a randevu vermediği ortaya çıktı. Konuya ilişkin ilk kez Kayseri Yerel Haber’e konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, “FETÖ’den yargılanan daha temize çıkmamış, FETÖ Terör Örgütü ile bağdaşlaşmış bir isme ben randevu vermem de görüşmemde!” şeklinde ifadeler kullandı.

Her dönem tartışmalara sahne olan Kayseri Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken seçim çalışmalarına hız veren mevcut Başkan Mahmut Hiçyılmaz’ın özel kalemi aracılığıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’dan randevu talebinde bulunduğu ancak, MHP’li Başkan Ersoy’un bu randevu talebini reddettiği öğrenildi.

Söz konusu gelişmeye ilişkin ilk kez Kayseri Yerel Haber’e konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, “FETÖ’den yargılanan daha temize çıkmamış, FETÖ Terör Örgütü ile bağdaşlaşmış bir isme ben randevu vermem de görüşmemde!” dedi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi