Ak Parti Kayseri Eski İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Akif Kum’un din değiştirip Hıristiyan olduğu ortaya çıktı.

Ak Parti Eski İl Başkanı Ömer Dengiz ile Ak Parti Melikgazi Eski İlçe Başkanı Sadi Köylü’nün yönetim kurulunda olup, bir dönem İl Başkan Yardımcılığı ile yöneticilik de yapan Mehmet Akif Kum’un din değiştirip Hıristiyan olduğu ortaya çıktı.

“BEN ARTIK HZ. İSA’YA İNANIYORUM”

Haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bu bilgi doğrultusunda kendisine ulaştığımız Mehmet Akif Kum, haberimizi doğrulayarak “Üniversite yıllarımdan beri din konusunda yaptığım araştırmalar neticesinde bir tercih yapıp Hıristiyan oldum. Bunda ne var? Ateist’ler kadar kötü değil ya, onlar hiçbir şeye inanmıyor. Tanıdığım ateist insanlar var, ateist olduklarını bile söyleyemiyorlar! Bunları söylemek cesaret ister. Ben atık Hz. İsa’ya inanıyorum” dedi.

NTV’DE PROGRAMA KATILIP, TV 1’DE PRORAM YAPMIŞ

Müslümanken Hıristiyanlığa dönen Mehmet Akif Kum’un, NTV’de Gökay Otyam’ın hazırlayıp sunduğu ‘Ekonomi Notları’ isimli programda Anadolu’da Markalaşma Trendi konusunu ele alarak boy göstermişti. Mehmet Akif Kum’un ayrıca, Recep Mamur’un Sahibi olduğu, Doğan Havur’un da Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Kayseri Merkezli TV 1 isimli televizyon kanalında geçmişte “İşin İçinden” isimli bir programı da hazırlayıp sunduğu biliniyor.

KAYSERİ FETÖ OTURMALARINA KATILMIŞ

İstanbul’a taşındığı bilinen ve Kayseri’deki bazı FETÖ oturma gruplarına da katıldığı iddia edilen Mehmet Akif Kum’un Kayseri Pınarbaşı nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi