Kayseri de inşaat işiyle uğraşan Bekaş İnşaat’ın Sahibi Bekir Karahasanoğlu ile Erkam İnşaat Sahibi Ekrem Sarar’ın arasındaki 100 milyon TL’yi bulduğu iddia edilen rant kavgası İYİ PARTİ’yi karıştırdı.

KENANOĞLU ÖNCE İSTİFA ETTİ

İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, geçtiğimiz (13 Haziran 2021) Pazar günü kişisel sosyal medya hesabı facebook üzerinden işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, istifa ettiğini duyurdu.

İŞTE O PAYLAŞIM

100 MİLYONLUK RANT KAVGASINI DEŞİFRE ETTİ

Söz konusu istifasının üzerinden 24 saat dahi geçmeden, bu kez Kayseri’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarına istifasını geri çektiğini duyuran İyi Partili Adnan Kenanoğlu, bu kez Bekaş İnşaat’ın Sahibi Bekir Karahasanoğlu ile Erkam İnşaat Sahibi Ekrem Sarar arasındaki 100 Milyon TL’yi bulduğu iddia edilen rant kavgasını deşifre etti.

İŞTE ADNAN KENANOĞLU’NUN O ÇOK ÇARPICI BASIN AÇIKLAMASI

Kenanoğlu’nun, söz konusu çarpıcı olayda kendisinin ses kayıtlarıyla tehdit edilip istifaya zorlandığını öne sürdüğü basın açıklaması aynen şöyle:

KAVGA YATIŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Ortalığın kalktığı ve Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı’nın durmasına gerekçe gösterildiği öne sürülen olayda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’in taraflar arasındaki kavganın yatışması için aracılık yaptığı iddia edildi.

EKREM SARAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Diğer yandan Bekaş İnşaat’ın Sahibi Bekir Karahasanoğlu ve İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu’nun söz konusu arazi üzerinden kendisine şantaj yapıldığını iddia eden Erkam İnşaat Sahibi Ekrem Sarar’ın bir basın açıklaması hazırlığında olduğu ve taraflar hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi