Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın da yargılandığı 71 sanıklı FETÖ iddianamesi başta olmak üzere, her fırsatta Kayseri’deki FETÖ davalarının seyriyle ilgili açıklamalarda bulunan, sosyal medyadan attığı twetlerle başta emniyet ve adli mercilere balans ayarı yapmaya çalışan

Türkiye Gazetesi Yazarı Gazeteci Cem Küçük’ün otel masraflarının KTO indiriminden faydalandırılarak, Kayseri Barosu’na kayıtlı Av. Ferhat Çakır tarafından ödendiği otaya çıktı.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın da yargılandığı 71 sanıklı FETÖ iddianamesi başta olmak üzere, her fırsatta Kayseri’deki FETÖ davalarının seyriyle ilgili açıklamalarda bulunan, sosyal medyadan attığı twetlerle başta emniyet ve adli mercilere balans ayarı yapmaya çalışan Türkiye Gazetesi Yazarı Gazeteci Cem Küçük’ün Kayseri ziyaretlerine ilişkin çok çarpıcı belgeler ortaya çıktı.

CEM KÜÇÜK’Ü AV. FERHAT ÇAKIR AĞIRLIYORMUŞ

Kayseri’ye geldiği her fırsatta 5 yıldızlı Radisson Blu otelde yatıp kalkan Türkiye Gazetesi Yazarı Gazeteci Cem Küçük’ün otel masraflarının Kayseri Barosu’na kayıtlı Av. Ferhat Çakır tarafından ödendiği otaya çıktı.

KTO, ÖZEL İNDİRİMİNDEN YARARLANDIRILMIŞ

“Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gözaltında olduğu halde niçin istifa etmiyor? Ticaret Odası Üyeleri hala tırsıyor mu? Yazık!” şeklinde twetler atan Cem Küçük’ün, Radisson Blu otelde konakladığı zamanlarda Kayseri Ticaret Odası’nın özel indiriminden de faydalandığı öğrenildi.

CEM KÜÇÜK OTEL FATURASINI KTO’YA KESTİRMİŞ

Ayrıca, Cem Küçük yaptığı bir konaklama sonrasında Radisson Blu otelden ayrılırken otelin resepsiyon görevlisi tarafından Cem Küçük’e “Efendim faturanızı Kayseri Ticaret Odası’na mı keseceğiz” diye sorduğu Küçük’ün de “Evet faturayı Kayseri Ticaret Odası’na gönderin” dediği iddia edildi.

KTO, ÖDEME YAPMAYINCA SKANDAL PATLAK VERDİ

Bu diyalogun ardından 5 yıldızlı Kayseri Radisson Blu otel, Cem Küçük’ün konaklamasından doğan 185 TL’lik ödemeyi Kayseri Ticaret Odası’na fatura ettiği, Kayseri Ticaret Odası’nın da bir yanlışlık olduğunu belirterek söz konusu ödemeyi yapmayınca skandal patlak verdi.

CEM KÜÇÜK KAYSERİ’YLE NEDEN BU KADAR İLGİLİ?

“Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtecek olayda, her fırsatta Kayseri’deki FETÖ davalarının seyriyle ilgili açıklamalarda bulunan, sosyal medyadan attığı twetlerle başta emniyet ve adli mercilere balans ayarı yapmaya çalışan Cem Küçük’ün Kayseri’ye neden sık sık geldiği, geldiği zamanlarda Kayseri’de kimlerle görüştüğü, bir değil iki değil her fırsatta otel masraflarını neden bir avukatın ödediği merak konusu oldu.

CEM KÜÇÜK KAYSERİ’Yİ MEHMET KILNAMAZ’DAN ÖĞRENİYORMUŞ

Diğer yandan, Gazeteci Cem Küçük’ün KTO Eski çalışanı şimdi ise Kayseri’deki FETÖ davalarının aranan ismi Mehmet Kılnamaz isimli şahısla yakın irtibatta olduğu, Kayseri OSB’de de gizli bağlantılarının olduğu öne sürüldü.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi