“CHP İl Başkanı Özer ile Başkan Yardımcısı Ünalmış’ın AK Parti İl Başkanımız hakkında yaptıkları insaf ve vicdan dışı açıklamasına cevaptır” başlıklı yazılı bir açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Ramazan Bedir, şu ifadeleri kullandı:

“CHP İl Başkanı Özer ile Başkan Yardımcısı Ünalmış’ın Ak Parti İl Başkanımız hakkında yaptıkları insaf ve vicdandışı açıklamasına cevaptır:

Başkan Yard. Ünalmış; AK Parti İl Başkanımızın atanmış, hanımefendi CHP il başkanın ise seçilmiş olduğunu açıklamış, Şimdi soruyorum;

Siz gergin ve kavgalı kongrede Kılıçdaroğlunun işareti ile seçilen il başkanı değilmisiniz?

Hatırlatmak gerekir ise;Özer’in güç ve ilham kaynağı olan CHP il başkanlığı koltuğunu aldığı, gergin ve kavgalı kongrelerine değil Kayseri,tüm Türkiye şahit oldu. Çamur atmak, kendi seçimlerinizde bile kavga etmek,kendi üyelerinizi ve delegelerinizi ötekileştirmek mahir olduğunuz konular.

Sizin seçilmişliğiniz bu…

Bizde ise konsensüs, istişare,birlik ve beraberlik, tek vücut ve yek vücut olmak vardır. Siz,kıskansanızda

Ayrıca, CHP’nin terör seviciliğide neyin nesibir de bunu açıklayın !! terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile ittifak yapan siz değilmisiniz? Belediye başkanınız Ekrem’ e nota veren HDP li vekillerin açıklamalarını ne çabuk unuttunuz. Daha dün,Kurucu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında mevkidaşınız İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun “ ATATÜRK” sözünden rahatsız olduğunu da mı duymadınız..Demirtaşa özgürlük naraları atan sizler değilmisiniz.. PKK ile can hıraç mücadele eden Kahraman Türk Askerine, şehitlerimize hiç mi saygınız yok..

Ak Parti İl başkanımıza çamur atmak ne hakkınız nede HADDİNİZDİR !!!

Türkiye düşmanları ile safa giren, fetö ile balayında basılan, kaset kumpaslarıyla lider belirleyen, ülkesini dış güçlere şikayet eden zevat ; gururu nereden bilecek?

Dağda Mehmetçiğe kurşun sıkan teröristin siyasi zemini hdp' ye sarılan zevat; onuru nereden bilecek?

Kayseri için taş üstüne taş koyamayanlar, hiziple, nifakla, çamur at izi kalsın mantığıyla iş başında. Kayseri için gecesini gündüzüne katmış, eser siyaseti ile en ücra ilçelere can siparene hizmet götürmüş insanlara laf atmak,dil uzatmak sizin ne haddinize!! Heykel dikmek dışında gözle görülür bir icraatı olmayan sizler değilmisiniz?

Bakıyorum da, Varlığınızı göstermek için tartışma peşindesiniz.Zira hizmet ve icraatınız ölçüsünde konuşsaydınız, ebediyen susmanız gerekecekti.

CHP il Başkanı özer ve Yardımcısı Ünalmış;

Bizde İl Başkanları milletin isteğiyle gelir, milletin isteğiyle gider. İl Başkanımız sayın Şaban ÇOPUROĞLU’NUN muhatap olduğu iftiralar, ve karalamalar, yiğidin ne kadar büyük işleri başardığınında bir göstergesidir. Bilesiniz..

Açıklamanızda İl Müdürlerimizi de çamur siyasetinize bulaştırma gayretindesiniz, Ne diyelim, sizden bekleneni yaptınız..Bu şehre hizmet eden İl Müdürlerine hitap şekli ise kalitesizlikte açtığınız çığırın nişanesidir.

HATIRLAYIN!!!

Kritik Fetö belgeleri bizzat genel başkanınızın elinde patlamış, liderinize tanklar ile yol verilip Bakırköy belediye başkanınızın evinden darbeyi izlemiş olduğunu ne çabuk unuttunuz!!Fetö konusunda vatanını can pahası savunanlara laf söyleme girişimi en hafif tabirle siyasi körlük ve aymazlıktır.

Anlamasanızda, tekrar ediyorum Belediye yatırımları ile borç tutarı birbirini karşılamaktadır. Siz belediye borcu nasıl olurmuş ,Adana CHP İl Başkanına sorun, tabi ,O size doğru cevap verir ise..karşılıksız borçlanmanın duayeni CHP nin yönettiği belediyelerdir. Belediyeleri borca batık hale getiren bildiğimiz CHP zihniyetidir.

Arazi parseli hususunda ki açıklamalarımızı ise sağır sultan duydu.. siz duymadınız.!! Ne garip bir durum!! Hangi şehrin il başkanısınız anlayamadık..Kul hakkının en ağırı, ispatı olmayan iftiraları kitlelere yaymaktır. Milleti aldatmak hüneriniz olsa da, aldatacağınız kimse kalmadı.. Bilesiniz…

Ne acı ki bugün 17 Eylül.. haberiniz varmı ? sizin seçilmişliğinizden çok farklı bir şekilde milletin iradesi ile seçilen merhum Adnan Menderes in asıldığı gün…. 59 yıl öncesine bir gidin…1960 darbesini kim hangi zihniyet yaptı..sizin fikir babanız ismet İnönü ‘nün “Şartlar tamam olduğu zaman ihtilal meşru bir haktır” ifadesi 27 Mayıs darbesine giden yolun işareti değil miydi?

Hatta o dönemde CHP nin seçim dışı yollar ile iktidara gelme çabasının tespiti için TBMM’inde araştırma komisyonu kurulması dahi kabul edilmişti.

Şimdi ne askeri vesayet kaldı, ne de milletin iradesi ile seçilen iradeyi ortadan kaldıran darbeler..

Bunun için,yaşadığınız seçim hezimetini çamur siyaseti ile ört bas etmeye,onurlu ve namuslu insanlara iftira atmaya yelteniyorsunuz!!!

Ne yaparsanız yapın, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi;

BAŞARAMAYACAKSINIZ!

Size en güzel cevabı son seçimde Kayseri halkı verdi:

Yani; 17-0

17 belediyeden bir tanesini dahi Kayseri halkı size emanet etmedi..

Tavsiyem kendinizi sorgulayın, neden kaybettik Kayseri de …Böylesi bir sonuç ile tekrarlıyorum :17-0

Son söz;

İstikbal ufuğunda destanlar çağı açtık

..EV SAHİBİNİ BASTIRMAYI BIRAKIN ARTIK”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi