Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı hafta başında yaptığı “Kendi yönetim kurulumdan da destek istiyorum. Ne durumda olduğumuzu herkes biliyor. Sadece maçlara gelip gitmek, yönetim kurulunda olmanın gereği değildir. Herkes gerçeği kabul etmeli. Bu gerçeğin içinde olmak istiyorsa elini taşın altına koymalı. Aksi taktirde yönetim kurulunda kimsenin poz vermesine gerek yok" şeklindeki olay açıklamalarla sadece Kayseri değil, Türkiye futbol camiasının da gündemine oturmuştu.

BAŞKAN BERNA GÖZBAŞI “PARA VERMEYEN YÖNETİM KURULUNDA POZ VERMESİN” DEMİŞTİ ANCAK KENDİSİ KULÜBE TEMLİKLE BORÇ PARA VERMİŞ

Kadın olmasının yanı sıra, süper ligde ofsaytı bilmeyen kulüp başkanı olarak adını futbol tarihine nakşeden Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nın, 27 Kasım 2019 da 796 bin Dolar, 3 Aralık 2019 da 150 bin AVRO yine 3 Aralık 2019 da 45 bin CHF İsviçre Frankı para aktardığı öğrenildi. Söz konusu paraların Berna Gözbaşı adıyla Ziraat Bankası’ndan Kulübün hesabına gönderildiği gözlenirken, çok çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı.

GÜNÜ GELİNCE FAİZİYLE GERİ ALACAK

Her fırsatta ve her platformda Kayserispor’a para vermekle övünen Başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe verdiği paraların tamamının döviz niteliğinde ve temlikle borç olarak verildiği, vade günü geldiğinde ise Kayserispor Kulübü’nden faiziyle geri alınacağı bilgisine ulaşıldı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi