Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri gündemini sarsan “Kayserispor Bağımsız Denetçi Raporu” sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Raporu savcıya teslim etmek lazım”

Söz konusu denetçi raporunun adli mercilere verilmesi gerektiğini belirten Özhaseki, “Eskiyle ilgili bütün iddialar ve teftiş raporları ortada! Bunu mahkemeye hakime savcıya teslim etmek lazım! Orayı fazla deşelemenin, 2 cümle alıp atmanın kimseye faydası yok. Çünkü karar verecek merci savcılık ve adalet!” dedi.

“KAYSERİSPOR’UN GERİYE DÖNÜK 20 YILI ARAŞTIRILSIN”

Ortalığa saçılan Bağımsız Denetçi Raporu’nun ardından Kayserispor’a noter tasdikli ihtarname gönderen Kayserispor Eski Başkanı Erol Bedir’in “Kayserispor’un son 3 yılı değil, geriye dönük 10 yıl araştırılsın” talebi hakkında da değerlendirmelerde de bulunun Özhaseki, “Ben 20 yıl önce bıraktım. 20 sene önceyi araştırsınlar” şeklinde ucu açık oldukça cesur bir çıkışta bulundu.

“Kimsenin oraya gidip boy göstermesine gerek yok!”

Kendisinin adaletten yana olduğunu belirten Özhaseki, “Kimsenin oraya gidip boy göstermesine de gerek yok! Bu vicdana aykırı! Ben adaletten yanayım” şeklinde ifadeler kullandı.

“madem sorun bende, ben çekilmeye razıyım”

Kayserispor da yaşanan sorunlar nedeniyle kendisini eleştiren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’a da seslenen Özhaseki, “CHP milletvekili arkadaş ‘zaten sorun sende’ bilmem ne anlama geldiği belirsiz şeyler söylüyor. Ya madem sorun bende, ben çekilmeye razıyım. Dün de söyledim, şuanda ben nihayetinde onursal başkan mıyım, onursal başkanlığı CHP İl Başkanlığı’na vermeye razıyım kardeşim. Gelin hadi buyurun, yükü siz kaldırın!” diye konuştu.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi