Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine ataması yapılan Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, protokol kurallarını çiğnedi. Devlet geleneğine aykırı bir biçimde protokol kurallarını da hiçe sayarak alelacele ziyaret trafiğine koyulan Kulular’ın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kayseri’deki en yetkili ismi olan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı ıskalayıp, ilk veda ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a gerçekleştirmesi dikkat çekti.

Resmi gazetede önceki gün yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine ataması yapılan Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, veda ziyaretlerine erken başladı.

KULULAR, 100 YILLIK DEVLET GELENEĞİNİ HİÇE SAYDI

Devlet geleneğine aykırı bir biçimde protokol kurallarını da hiçe sayarak alelacele ziyaret trafiğine koyulan Kulular’ın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kayseri’deki en yetkili ismi olan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı ıskalayıp, ilk veda ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a gerçekleştirmesi dikkat çekti.

ZİYARET BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı gerçekleştirilen veda ziyaretini, Başkan Büyükkılıç Facebook hesabından “Şehrimizde başarıyla sürdürdüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Kulular ile Hatay’dan şehrimize atanan Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, şehrimize katkıları nedeniyle İbrahim Kulular Müdürümüze teşekkür ediyorum” şeklindeki ifadelerde duyurdu.

VALİ FETÖ BORSASI’NA ÇOMAK SOKTUĞU İÇİN KULULAR İLE TERS DÜŞMÜŞTÜ

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kulular’ın bu tutumu, Kayseri kamuoyunda göreve geldiği ilk günlerde “Kayseri FETÖ Borsası’nın” peşine düşen Vali Şehmus Günaydın’a tepki olarak algılandı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi