Kayserispor da yaklaşan Kongre öncesi ipler iyice geriliyor… Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy akşam saatlerinde yaptığı açıklama, bu Cumartesi günü yapılması planlan genel kurulda Erol Bedir yönetiminin Mali olarak ibra edildiği taktirde, Kayserispor’a Aday olan Berna Gözbaşı’na destek vermeyeceklerini söyledi. Açıklamasında “Kayserispor kimsenin babasının çiftliği değildir” şeklinde ifadeler kullanan Ersoy, yaklaşık 300 kişi ile genel kurul salonuna gelip RED oyu kullanacaklarını anlatarak, “Bu saatten sonra hesapsızları da hesaba katın..!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yaklaşan Kayserispor kongresi öncesi yaptığı açıklamada adeta meydan okudu.

Kayserispor kimsenin babasının çiftliği değildir” şeklinde ifadeler kullanan Ersoy, şunları söyledi:

“Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulunda Mali yönden İbra söz konusu olduğu taktirde Yönetim Kuruluna destek vermeyeceğimizi, Delege olarak kabul ettiğim (çünkü delege listesini bilmiyoruz) 300 arkadaşımız ile birlikte salona gelip İbra konusunda Red oyu kullanacağımızın bilinmesini istiyorum. Daha 5 Ay önce 30 Haziran tarihinde 140 Milyon TL olan borç miktarının 300 Milyon TL’ye çıkmasının izahının yapılmadığı bir ortamda bizim yanlışa yanlış diyebilecek yüreğimizde vardır çok şükür. Kayserispor siyasetin çok üzerinde bir kurumdur ve kimsenin babasının çiftliği değildir. Delege listesinin askıda olmamasının da suç teşkil ettiği bir Genel Kurulda bu saatten sonra hesapsızları da hesaba katın..!

Sevdamız Kayseri

Sevdamız Kayserispor..!”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi