Medical Palace Eski adıyla Sevgi Hastanesi'nin, izin almadan mimari proje ve yasalara aykırı olarak kaçak kat çıktığı ortaya çıktı.
Medical Palace hastanesinin öncesinde, Sevgi Hastanesi zamanında başlayan skandalların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Eğitim ve Araştırma hastanesinde devletin doktorunu mesai saati içindeyken kendi özel hastanesinde ameliyatlarda görevlendirdiği resmen ortaya çıkan hastanede, daha sonra ameliyathane olmayan yerlerde ameliyatlar yapıldığı da belirlenmişti. Bir ara sahiplerinden birinin aracının da kurşunlandığı bilinen eski adıyla Sevgi yeni adıyla Medical PALACE olan hastanede kural ve yasa tanımazlık, tüm bunlara rağmen devam ediyor.
Son olarak, Medical Palace Eski adıyla Sevgi Hastanesi'nin, izin almadan mimari proje ve yasalara aykırı olarak, Valiliğin ve de Melikgazi Belediyesi’nin haberi olmadan hastaneye kaçak kat çıktığı ortaya çıktı.

Özel hastaneler yönetmeliğinin, 64. Maddesi c) bendinde “Ruhsata esas bina haricinde tamamen veya kısmen faaliyette bulunulduğunun tespiti durumunda ruhsatlandırma tamamlanıncaya kadar, Bakanlığın kararı üzerine Valilikçe özel hastanenin tamamında faaliyeti durdurulur.” şeklinde ibare bulunmasına rağmen yetkililerin duruma sessiz kalması kamuoyunda tepki topluyor.
HABER: ALİ TÜRKASLAN


Editör: Haber Merkezi