Kayserili üç eski ortağın Ertuğrul Holding üzerindeki "Banker Bilo" filmini aratmayacak nitelikte olan 500 Milyon TL'yi bulunan paylaşım savaşı yeni bir boyut kazandı. Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nin “Evrakta Sahtecilik Ve Nitelikli Dolandırıcılık" davasından Kemal Ertuğrul ve oğlu Yunus Ertuğrul'a 2 buçuk yıl hapis, Koray Ertuğrul ise 5 yıl hapis şeklinde verdiği cezalar, Yargıtay tarafından onandı. Kayseri emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşık 3 aydır firar gezen bu 3 şahsı her yerde arıyor!

Ertuğrul Holding'in hissedarlarından Giyasi Öztürk'ün şikâyeti üzerine, ortakları Kemal Ertuğrul, Koray Ertuğrul ve Yunus Ertuğrul hakkında açılan "Evrakta Sahtecilik Ve Nitelikli Dolandırıcılık" davasından Kemal Ertuğrul ve oğlu Yunus Ertuğrul'a 2 buçuk yıl hapis, Koray Ertuğrul ise 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

CEZALARA İTİRAZ ETMİŞLERDİ

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Başkan Bahattin Özbaş yönetiminde görülen davada çıkan bu karara, Kemal Ertuğrul, Koray Ertuğrul ve Yunus Ertuğrul itiraz etmiş dava Yargıtay’a taşınmıştı.

YARGITAY, CEZALARI ONADI

Yaşanan gelişmelerin ardından Yargıtay 15. Ceza Dairesi, Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararı yerinde bularak onadı.

İŞTE O KARAR

YAKLAŞIK 3 AYDIR FİRAR GEZİYORLAR

28 Haziran 2018’de çıkan kararın ardından güvenlik güçlerince tüm Türkiye çapında aranmaya başlayan Kemal Ertuğrul, Koray Ertuğrul ve Yunus Ertuğrul halen bulunamadı.

POLİS, HER YERDE ONLARI ARIYOR

Söz konusu firari şahısların Kayseri’deki ikametlerini ve yakınlarını takibe alan Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri söz konusu kaçak şahısları yakalamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi