Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde çalışırken hukuksuz ve usulsüz işlemler yaptırılmaya zorlanmaları sonrası işten çıkarılan Kayseri OSB Ruhsat ve Proje Müdürü Abdulmenap Esko ile Elektrik İşletme Müdürü Hacı Nuh Sarp, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın açık hedefi haline gelmişti.

TAHİR NURSAÇAN, “FETÖ ARTIKLARI” DEMİŞTİ

İşten attığı bu çalışanlar hakkında da her platformda da karalama kampanyaları yürüttüğü iddia edilen Tahir Nursuçan, adeta onur mücadelesi verip işinde ve ekmeğinde olan bu insanlar için ise “FETÖ artıkları” şeklinde ifadeler de kullanmıştı.

SORUŞTURMA SONUÇLANDI

İşte Başkan Tahir Nursaçan’ın Kayseri OSB’ye müfettiş gelmesine neden oldukları için “FETÖ artıkları” diye yaftaladıkları Kayseri OSB Ruhsat ve Proje Müdürü Abdulmenap Esko ile Elektrik İşletme Müdürü Hacı Nuh Sarp hakkında “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne Üye Olma” iddialarıyla yürütülen soruşturma sonuçlandı.

Abdulmenap Esko ile Hacı Nuh Sarp ikinci kez aklandı

Söz konusu Kayseri OSB çalışanları hakkında, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar” verildi. Kayseri Cumhuriyet Savcısı M.R.C.’in 2020/9351 soruşturma - 2020/12164 numarası ile verdiği bu son karar, söz konusu şahıslar hakkında verilen ikinci kez “ Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar” oldu.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi