İYİ Parti ile Kayseri Ülkü Ocakları arasında yaşanan stant kavgası karakola taşındı. Kayseri Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı İhsan Mert Ebiçlioğlu polis ekiplerince gözaltına alındı. Arkadaşlarının gözaltına alındığını ve sabaha kadar tutulacağını öğrenen ülkücüler Reşat Vural Polis Merkezi önünde toplandı.

“HAKKI HUKUKU DEVLETİMİZ BİLİR”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan karakola giderek bilgi alırken, MHP İl Başkanı Serkan Tok da geldi. Tok yaptığı açıklamada “Kardeşimiz akşam altıda gözaltına alınıyor. O saatte Savcımız İle nöbetçi savcımız arasındaki trafik nedeniyle arkadaşımız sabaha kadar gözaltında kalacak. Emniyet mensuplarımızdan Allah razı olsun, sabah adliye ne diyorsam hukuk ne diyorsa ona saygı duyacağız. Teşkilat gereği milletimize saygımız, devletimize saygımız terbiyemiz gereğidir, her türlü kanuni hakkımızı kullanacağız. Hakkı da hukuku da devletimiz bilir” diye konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Geceyi karakolda geçiren Kayseri Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı İhsan Mert Ebiçlioğlu, sabah çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi