Kayseri Ticaret Odası meslek komiteleri başkanlık seçimi Dünya Ticaret Merkezi'nde yapıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ömer Gülsoy 39 sandıkta çıkarken, mevcut başkan Mahmut Hiçyılmaz ise sadece Baharatçılar grubunda başarı gösterebildi.

41 meslek komitesinden 8951 üyenin oy kullanma işlemi 09.00 itibariyle başladı. Polis ve özel güvenlik görevlileri, seçimin yapıldığı Dünya Ticaret Merkezi'nde geniş güvenlik önlemi aldı. Seçimde başkan adaylarından Ömer Gülsoy kırmızı, Mahmut Hiçyılmaz ise Mavi oy pusulası ile yarıştı. Ticaret Odası üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde başkan adaylarından Mahmut Hiçyılmaz 37'nci meslek komitesinde, Ömer Gülsoy ise 15'inci meslek komitesinde oy kullandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Ömer Gülsoy 39 sandıkta çıkarken, mevcut başkan Mahmut Hiçyılmaz ise sadece Baharatçılar grubunda başarı gösterebildi.

Seçim sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy seçimlerin yapıldığı Dünya Ticaret Merkezi’ne gelerek ortak destekledikleri MHP’li Ömer Gülsoy ve ekibiyle boy boy fotoğraflar çektirdiler.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi