Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun güven tazeleyip zaferle çıktığı olağanüstü kongreyi, Kayseri Yerel Haber’e değerlendirdi. Genel Kurul da gayet seviyeli bir yarış gerçekleştiğini dile getiren Ayan, “Delege, Kılıçdaroğlu’nu da İnce’yi de üzmedi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun güven tazeleyip zaferle çıktığı olağanüstü kongreyi, Kayseri Yerel Haber’e değerlendirdi.
Genel Kurul da gayet seviyeli bir yarış gerçekleştiğini dile getiren Ayan, şöyle konuştu:
“Bu bir demokrasi zaferidir. Sayın Genel Başkanımız ve Muharrem İnce’nin gayet seviyeli bir yarışı gerçekleşti. CHP delegesi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da üzmedi, Sayın Muharrem İnce’yi de üzmedi. Muharrem bey bizim partimizde olması gereken, cevval, atak, bilgili, bilinçli bir milletvekilimizdir. Sonuç olağan normal sonuçtur. Sayın Genel Başkanımız; bu sonuçları değerlendirip mutlaka kendisine göre sonuçlar çıkaracaktır. Bu seçim bana göre, Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki dönem hem parti yönetimini yada yeni geliştireceği politikalarına bir mesaj olacaktır.”
“KENDİ TERCİHİDİR SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK”
CHP Kayseri Milletvekilvekili Şevki Kulkuloğlu’nun bir diğer aday Muharrem İnce’nin yanında yer alması hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ayan, “Bu konuda söyleyecek pek bir şey yok. Sonuçta demokratik bir mücadelede kendisi taraf oldu. Kendi tercihidir söyleyecek bir şey yok” şeklinde ifadeler kullandı. HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi