Karakol’da görev yapan polise tokat atan AK Parti gençlik kolları başkanın bu davranışı gündemin başköşesine oturdu. Vali Gökmen Çiçek’te bu konuya değindi ve haklı olarak çok üzüldü.Çiçek’in dudaklarından şu ifadeler döküldü,“hiçbir suretle ve hiçbir gerekçeyle milletimizin huzuru için fedakarca görev yapan emniyet çalışanlarımıza yapılan bu menfur saldırıyı hoş görmediğimizi ve konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla bildiririz”

-Olayın Faili Şahız Tutuklandı.

-Tomarza ilçemizde, karakolda görevli polise tokat atan ona el kaldıran, bu olayın faili şahız tutuklandı.Türk polisine el kaldıran kim ve kimler olursa olsun,hangi siyasi kimliği taşıdığına bakılmaksızın yasalar gereği,gerekli ceza verilmeli.

Buradan şunu söylemek isterim: Hem vatandaşlar hem güvenlik güçleri çok uyanık olmalı. Kimse gaza ve dolduruşa gelmemeli. Siyaset, siyasetci ise kendini bu tür davranışlardan arındırmanın yollarını bulmalı.

-ÇİÇEK’i soldurmayın:

Halk,30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri nedeniyle iki gündür uğraşan,koşuşturan ve emek harcayan Kayseri Vali Gökmen Çiçek’i konuşuyor. Çünkü Kayseri’de güzel işler oluyor. Devlet ile vatandaş buluşuyor, huzur ve güven ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Toplumun refahı ve mutluluğuna bir nebze katkı sunulduğu bir ortamda, birilerinin olumsuz davranışları? Tomarza İlçemizde yaşananların olduğu gibi, bu tür davranışlar hiç kimse tarafından hoş karşılanmıyor. Sevgili halkımız, hepimizin malumu: Ülkemiz, her alanda bazı sorunları var ve bu sorunlarla başa çıkılmaya çalışılıyor. Dışarıda yâda içeride yaşanmakta olan sorunların giderilmesine yönelik katkı sunulması ve hepimizin sağduyulu olması gerektiğine inananlardanım.

-Şeker’inde tadı kaçmasın.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin Mali genel kurulu, çiftçilerin katılımıyla bugün gerçekleştirildi. Yaşanan ufak tefek menfi olaylar da olmasaydı keşke.Bu şehrin huzura ihtiyacı var.Rantı büyük olan yarlerde bazı olumsuzluklar yaşanıyor,siyaset işin içine müdahil olduğunda maalesef..

Bir gazeteci yada bir vatandaş olarak buradan şunu ifade etmek isterim ki;Bu şehre gelmiş-geçmiş, görev yapmış mülki amirler arasında gerçekten, halkla buluşmaya daha çok istekli,onlara daha çok zaman ayırmaya çalışan vede onlarla buluşan,empati kuran,sorunlarını dinleyen, varsa sorunları o sorunlara odaklanan, çözüm yolları arayan,o sorunları muhataplarına ileten ve çözümüne katkı sunan bir isim Vali Gökmen Çiçek.Bu büyük kentimize hizmet etmek için gelen,insan odaklı Çiçek,valimize destek olalım,olumsuz davranışlardan kaçınalım,hep birlikte memleketimiz için,Çiçek’imizi soldurmayalım…