Kayseri Barosuna kayıtlı Avukat Tahir Keskinkılıç, Kayseri İYİ Parti’nin önemli isimlerinden Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, İl Başkanı Sebati Ataman, Milletvekili Dursun Ataş ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Nevşehir’de ki Esnaf ziyaretinde birlikte karşıladılar.

ROZET GENEL BAŞKAN’DAN

Avukat Tahir Keskinkılıç’ın rozeti Genel Başkan Meral Akşener Tarafından takılırken, Keskinkılıç sosyal medya üzerinden duygularını şu şekilde ifade etti; “Kayseri'de geçen 19 yıllık zaman diliminde; dönem dönem çeşitli siyasi partilerden farklı zamanlarda farklı alanlarda teklifler gelmesine rağmen herhangi bir siyasi partinin resmi anlamda üyeliğine aidiyetim olmamıştır. İş hayatım boyunca farklı partilerde oluşan dosluklarımız ve onların bize bizim onlara olan teveccühlerimiz mahfuzdur. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte; hukuk, adalet, liyakat, istişare mekanizmalarından uzaklaşıldığını görmem ve bir hukuk insanı olarak güçlendirilmiş parlementer sisteme olan inancımın bir ülkü ve ülkemiz için olmazsa olmaz bir hedef olmasından dolayı İyi Partimizin nazik davetleri hasebiyle Partimize üye olmuş bulunmaktayım. Liyakat, hukuk, adalet, istişare mekanizmaları işletilerek milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden ülkemize "İyi" kadroların güzelliklerle dolu attıkları her adımda; yan yana, omuz omuza yürümek ve her daim iyilik mücadelesinde en önde koşmak için hayırlı bir başlangıç yapmış bulunmaktayız.

Aldığım bu kararın Kayserimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diler, tüm Kayseri kamuoyuna saygılarımı iletirim” dedi.    
 

Editör: Haber Merkezi