Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, nisan ayında kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u, tekrar partiye davet etti. Geçtiğimiz nisan ayında yaptığı “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletim belini büküyor” açıklaması sonrasında disiplin kuruluna sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, daha sonra partiden istifa etmişti.

TEKRAR DAVET EDİLDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Devlet Bahçeli’nin Baki Ersoy’u yeniden partiye davet ettiğini açıklamıştı. Baki Ersoy’dan cevap gecikmedi. Baki Ersoy sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla MHP’ye geri döndüğünü duyurdu. Baki Ersoy yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Liderimin çağrısından şeref duydum, yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici, son nefesime kadar Liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Davamın Emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin” dedi.

“ŞANLI ŞEREFLİ 3 HİLALİN GÖLGESİNDE”
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya üzerinden bu küçük kırgınlığın son bulduğunu belli edecek net bir paylaşım yaptı Ersoy; “Büyüğümüz Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ile hizmet etmekten gurur duyduğum, şanlı şerefli 3 hilalin gölgesinde tekrar görevime başlamanın gururunu yaşıyorum…” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: Haber Merkezi