Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın beş yıllık icraatlarını değerlendirdiği toplantıya katılarak Kayseri’deki uyumlu çalışmaya vurgu yaptı. Başkan Büyükkılıç, bu uyumun her alanda kendisini gösterdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de 16 ilçe belediyesiyle bir ve beraber çalıştıklarını ifade ederek, “16 ilçemizin hepsi birbirinden güzel ve hepsi ayrı bir değer. Belediye başkanlarımızla uyum kültürü içinde çalışıyoruz. Kayseri’nin 10 milletvekili ile de uyum içindeyiz. Çalışkan belediye başkanlarımızın gayreti bizleri de daha fazla koşmaya yönlendiriyor. Biz de gece demeden gündüz demeden şehrimizi daha iyi noktalara taşımak için gayret ediyoruz” dedi. 

Konuşmasında Ankara’da yaptığı temaslara da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve bazı genel müdürlerle görüşmeler yaptığını belirtti. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile verimli bir görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, kültür ve sanat alanında daha fazla destek beklediklerini ifade ettiğini ve Bakan Ersoy’un da gerekli talimatları verdiğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi