DEVA Partisi Milletvekili ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Ankara’da bir işyerinin başka bir semte taşınmasını istenmesi üzerine işyeri sahibine destek olmak için buraya geldi. Burada Yeneroğlu ile polisler arasında sözlü tartışma yaşandı. Tepkiyle karşılanan tartışma sonrası DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kimin kimden cesaret aldığı ortadadır. İnsanlara parmak sallayanların arkasında kimlerin olduğu ayan beyan ortada. Şunu özenle belirtmek gerekir ki; muhatabımız zor şartlarda canını dişine takarak güvenliğimizi sağlayan emniyet personeli değil, polis teşkilatlarımızı siyasete alet edenlerdir” açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya da yaptığı açıklamada; “Hukuk ve Adalet politikaları Başkanımıza, Milletvekillerimize, yol arkadaşımıza yapılan saldırılar karşısında asla susmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk tanımazların devlet katında görev yapacağı yer olmadığını biliyoruz. Genel Başkanımızın vurguladığı gibi önümüzdeki ilk seçimde hukuk namına, adalet namına ve demokrasi namına büyük bir zafer elde edeceğiz. Bizler, DEVA Partisi Kayseri İl Teşkilatı olarak kararlıyız. Hukuksuzluklara, kabadayılıklara geçit vermeyeceğiz. Mücadelemizi, ülkemizde tam demokrasiyi inşa edene dek sürdüreceğiz“ ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,“Kimin kimden cesaret aldığı ortadadır. İnsanlara parmak sallayanların arkasında kimlerin olduğu ayan beyan ortada. Şunu özenle belirtmek gerekir ki; muhatabımız zor şartlarda canını dişine takarak güvenliğimizi sağlayan emniyet personeli değil, polis teşkilatlarımızı siyasete alet edenlerdir. Hukuka ve kanuna uygun davranan, zor şartlarda çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi