ANDY-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 30 büyükşehirde, başkanların performanslarına yönelik yaptığı araştırmada, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanı" seçildi.

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan en kapsamlı 'Memnuniyet' anketi sonuçlandı.
30 büyükşehirde, 27 bin 356 kişi ile gerçekleştirilen ankette, birinci sırada Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yer aldı.


Yapılan araştırmada vatandaşlara, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra geçen zamanı değerlendirecek olursanız, belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusu yöneltildi. Verilen cevaplar sonucunda, Özhaseki en fazla desteği alan belediye başkanı oldu. Anket sonuçlarına göre, vatandaşlardan yüzde 65,2'si "Memnunum" cevabını verirken, yüzde 7,7'si de, kısmen memnun olduğunu belirtti. Ankete katılanların yüzde 3,3'ü ise, fikri olmadığını ifade etti. Ankette ikinci sırada, yüzde 61,1 ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yer aldı.
Editör: Haber Merkezi