Kayseri’nin Bünyan İlçesine bir önceki dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Ak Partili Şinasi Gülcüoğlu’nun Ak Parti teşkilatından istifa ettiği öne sürülüyor.

Şinasi Gülcüoğlu Kimdir ?

1964 Yılında Kayseri - Bünyan ilçesi Sümer mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi burada tamamladı. İşletme Yüksek lisans mezunu ve halen İşletme Dalında Doktora yapmakta. Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

1988’de Kayseri PTT Başmüdürlüğünde görevi yaptı.. Kayseri’de görev yaptığı süre içeresinde Sivil toplum Örgütleri ile düzenli ilişkileri olmuştur. Bu çerçevede Kayseri Aydınlar Ocağı’nda Genel Sekreterlik dahil değişik görevlerde bulundu. Yine bu çerçevede Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı ve Haberleşme Hizmet Kolunda faaliyet Gösteren Birlik Haber - Sen sendikası Kayseri Şubesini kurdu.

(PTT, TRT, RTÜK, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ) 2009 yılında PTT Genel Müdürlüğü Otomasyon daire başkanlığına yazılım uzmanı olarak tayin olduktan sonra, gerek Kayseri’de gerekse Ankara’da PTT Genel Müdürlüğü’ nde çalışırken başta PTT Bank projesi olmak üzere bütün yurtta çalışan entegre projelerin yazılım ve yönetiminde yer aldı.

2011 yılı Şubat ayında yapılan Birlik Haber – Sen Olağan Genel Kurulunda Sendikanın Genel Başkanlığı görevine seçildi. Genel Başkanlık görevini yaptığı bu süre içerisinde Birlik Haber Sen’ in 20 yıllık yapısal, ekonomik ve sayısal değerlerini hızla yukarı çıkararak 5.300 üye sayısı ile 2011 yılında devir aldığı Birlik Haber Sen’ i, 2013 yılı Mayıs ayı itibarı ile 13.005’e şu an itibarı ile de 13.500 üye sayısına çıkararak tüm Hizmet Kolunda Genel Yetkili sendika olmasını sağladı.

HABER; ŞEYDA CÜCER

Editör: Haber Merkezi