Takıma yeni sezonda başarı dileyen Gürer, 5 Şubat Stadı’nın yıkılıp yerine yenisi yapılamadığı için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi kampüsündeki sahada maçlarını oymak zorunda kalan sarı – kırmızılı takımın bu nedenle zor durumda kaldığını belirten Gürer; “Stad bir önce yapılsın. 500 günde bitecek denen stada 500 gündür çivi çakılmadı" dedi.

DESTEK ŞART

Ömer Fethi Gürer, yaptığı açıklamada 2 yıl önce yıkılan ve birkaç kez ihale edilmesine rağmen halen yeni stadın yapımına başlanamaması nedeniyle üniversite stadında maçlarını yapan Niğde ekibinin zor zamanlar geçirdiğine değinerek, “Kulüp maddi ve manevi destek bekliyor. Takım daha çok taraftar desteği bekliyor. El birliği ile takımımızı yeniden üst liglere çıkarmalıyız. Stadın yapımına da bir an önce başlanmalı” diye konuştu.

TEKNİK HEYET VE YÖNETİCİLERE ZİYARET

CHP Milletvekili Gürer ziyaret sırasında. Niğde Anadolu Futbol Kulübü Başkan vekili Eser Eti, Teknik Sorumlu Aytaç Ak, Antrenörler Ahmet Saray, Nazmi Yıldırım ve Mertcan Bilatan ile görüştü. Ziyarete CHP ilçe Başkan vekili Bayram Yıldırım, Niğde Belediyesi Meclis Üyesi Erdal Aydoğan ve Niğdespor kaptanlığı da yapmış olan Mehmet Gökkaya da eşlik etti.


GELECEĞİN YILDIZ FUTBOLCULARI

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ayrıca, Niğde Anadolu Futbol kulübünde Niğde alt yapıdan yetişen Umut Alpaslan, Murat Balçın, Mehmet Can Karaer, Arda Sürgit ve Oğuzhan Alp’le de bir araya geldi. Gürer, Niğdeli genç futbolcuların geleceğin yıldız futbolcusu adayı olduğunu da belirtti. Uzun aradan sonra Niğdeli profesyonel futbolcuların varlığı Niğde içinde güzel bir gelişme dedi. CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Spor tarihi kitabınında yazarı olarak Niğde spor dününü yakından biliyorum. Niğde sporda özellikle alt yapıda başarılı sporcular yetiştirip ülkemizde gündem olmuştu. Günümüzde Niğde Anadolu FK tek profesyonel takımımız.Mutlaka Niğde olarak sahiplenip destekleyip bir üst Line çıkması için destek yaratılmalıdır. Başarılı olacak takıma Niğde olarak sahip çıkmalıyız “ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi