CHP, 7 Haziran genel seçimleri için adaylarını kesinleştirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM’de Milletvekili aday liste üzerinde çalışıldı. Kulislerden sızan bilgilere göre, Kayseri listesi kontenjan kullanılmadan aynen onaylandı.
7 Haziran 2015 de yapılacak seçimler için 362 adayını ön seçimle belirleyen CHP'de Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) 37'si kontenjan olmak üzere kalan 188 milletvekili adayını belirlemek için tam yetki verdiği Kılıçdaroğlu, belirlediği listeyi Parti Meclisi'ne okudu.
         Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, listenin bu şekliyle Genel Merkez tarafından onaylanmasının sevindirici bir durum olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
         "Kayseri İl örgütü olarak burada bir eğilim yoklaması yaptık ve buradan çıkan sonuca da saygılı olacağımızı defalarca ifade etmiştik. Listenin bu şekliyle onaylanması örgütlerimizin başarısıdır,bu listenin ülkemize ,şehrimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kulislerden sızan son bilgilere göre, Kayseri’de kontenjan adaylarına  yer verilmediği listenin ilk sırada Doktor Çetin Arık,ikinci sırada ise Ali Paşa Tan yer aldı.
İŞTE SIRASIYLA CHP'NİN  KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ İSİM LİSTESİ
1- Çetin Arık
2- Ali Paşa Tan
3- Aşkın Genç
4- Feyzullah Keskin
5- Tülin Temel
6- Mustafa Aslan
7- Ayhan Gülsoy
8- Mustafa Utku Sarı
9- Nahide Sevgi Yalçın
HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ


Editör: Haber Merkezi