Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Nazlı Akpınar, ''Öncelikle tüm misafirlerimiz, tüm partililerimiz hoş geldiniz. Hepinizin ayaklarına sağlık. Ayrı ayrı hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerle sıcak bir çay içmek, partimiz üyeleri ile daha sıcak temas kurmak samimi olmak adına böyle bir toplantı tertip ettik.'' dedi.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN BİR İYİ PARTİ VAR

Açılış konuşmasından sonra İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık söz aldı. Işık, "Her geçen gün büyüyen bir İyi Parti var. Üye kayıtlarımız beklediğimizin üzerinde gerçekleşiyor. Tahminlerimizin üzerinde bir partimize katılım gerçekleşiyor. Bizler geçmiş seçimlerde sandıklara yazacak müşahit bulmakta zorlanırken şuanda Kocasinan'da her mahallede her sandık da görevli, müşahit, bina görevlisi oluşturuyoruz. Bunda da eskisi gibi hiç zorluk çekmiyoruz. Her gün partimize üye olmak için gelen vatandaşlarımız mevcut. Kocasinan ilçemizde mahalle teşkilatlanmalarımız hazır durumda. Mahalle başkanlarımız mahallelerdeki üyelerimizin demokratik seçimleri ile seçilmiş durumda. Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatlanmaların hazırlıklarındayız.'' ifadelerini kullandı.

AZİMLE, YORULMADAN, YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Toplantıda konuşan Kocasinan ve Büyükşehir Belediyesi İyi parti Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Sayın Kazım Yücel, ''Her geçen gün durdurulamayan yükselişte olan bir İyi Parti var. Sizlerle bu partinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener'in başlattığı bir rüzgar var. Bizler onun attığı adımlardan ilerleyerek onun bizlere göstermiş olduğu hedefe hep birlikte emin adımlarla yürümekten ve sizlerin arasında olmaktan onur duyuyorum. Tüm vatandaşlarımızın teveccühü ile kilitlenmiş olduğumuz hedefe Genel Başkanımızın önderliğinde azimle, yorulmadan, yılmadan çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemeliyiz.'' dedi.

ESKİ İL BAŞKAN ADAYI METİN SOYLU BERABERLİK MESAJI VERDİ

Toplantıda Eski İl Başkan adayı Metin Soylu da bir açıklama yaptı. Soylu,''Bu dava kolay kurulmadı. Çok zor şartlarda mücadele ile buralara geldi. Mühim olan bundan sonra birbirimize sahip çıkarak, davayı iktidara taşımamız lazım. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçen. Bu birliğimiz beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Allah'ın izniyle İyi Parti'mizin önü açık. Türkiye çok zor şartlardan geçiyor. Türkiye'yi refaha ve yapılan yanlışların düzeltmek bizlere düşüyor. Eğer ki bir birimize sahip çıkmazsak birbirimize sımsıkı sarılmazsak geleceğimiz çocuklarımız bizlere bunların hesabını sorar.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi