AK Parti İncesu ve Yeşilhisar, 4’üncü Olağan Kadın Kolları İlçe Kongreleri gerçekleştirildi. İncesu İlçesi'nde seçime tek liste ile giren Rahime Yapıcı, Yeşilhisar İlçesi'nde ise, seçime tek liste ile giren Betül Karakuş ilçe kadın kolları başkanı oldu.

İlk kongre, İncesu İlçesi'nde gerçekleştirildi. Konferans Salonu'ndaki kongreye, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İncesu ilçe koordinatörleri, il Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, il Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, ilçe Başkanı İsmail Tekinsiz, ilçe Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar , AK Parti'nin hedefinin, 2015 seçimlerinden başarı ile çıkarak, 2023 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmak olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından seçime tek listeyle giren, Rahime Yapıcı, İlçe Kadın Kolları başkanı seçilerek güven tazeledi. Günün ikinci kadın kolları kongresi ise, Yeşilhisar İlçesi'nde gerçekleştirildi. Burada da, seçime tek liste ile giren, Betül Karakuş Yeşilhisar İlçe Kadın Kolları başkanı oldu.


Editör: Haber Merkezi