AK Parti Bünyan İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yapılan kongre sonucunda, Ayla Hançer'in yerine, Firdevs Paksoy başkan seçildi.

AK Parti’nin kadınları önemsediğini, sosyal ve siyasi hayatta yer alması için engelleri ortadan kaldırdığını dile getiren AK Parti Bünyan İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Paksoy, şöyle konuştu:

"AK Parti her zaman kadınlarımızı önemsemiş, toplumsal, sosyal ve siyasi hayatta yer alması için bütün engelleri kaldırmıştır. Kültürümüz ve tarihimiz, her zaman biz kadınlarla hayat bulmuştur. İstiklal savaşında, en çetin şartlarda cepheye silah ve malzeme taşıyan Şerife bacıları, Nene hatunları, Kara Fatmaları unutmamalıyız. Geleceğin Fatihleri, Yavuzları biz kadınların eseri olacaktır. Bu kutlu davada, biz kadınlar olarak durmadan, yılgınlık göstermeden çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın''

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise, kadınlar için çıkarılan hakların hem kadınların hayatlarını kolaylaştırdığını, hem de ülkeyi daha da İleri götürdüğünü söyledi. AK Parti iktidarının, kadınlara fazlasıyla önem verdiğini belirten Gülcüoğlu, yeni yönetime de güvendiklerini ifade etti.

Yapılan seçimler sonucunda, kongreye tek liste ile giren, Firdevs Paksoy, Bünyan İlçe Kadın Kolları başkanı oldu.

Editör: Haber Merkezi