MHP Kayseri İl Başkanlığı, ilçe başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı.Toplantıda referandum için yapılan “evet” çalışmaları değerlendirildi.

Milliyetçi Hareket partisi Kayseri İl Başkanlığı, İlçe başkanları ile Flamingo tesislerinde bir araya geldi. MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy başkanlığında bir araya gelen MHP ilçe başkanları 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili değerlendirmede bulundu.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy,25 dönem millet vekillerinden Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, eski İl Başkanları, eski ve yeni ocak başkanları,İlçe Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen yemekli toplantın ana başlığını ”İstiklal için istikbale evet” sloganı oluşturdu.

Toplantıya ev sahipliği yapan MHP İl Başkanı Baki Ersoy,bu buluşmanın milliyetçiler açısından verimli olduğunu belirterek,”Hareketin Lideri ortada dimdik duruyor,milliyetçilere de bu yakışır.Ülkemizin geleceği için birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz kadar güçlüyüz.Herkes haddini bilmelidir,hareketin liderine saygılı olmalıyız.Bizler bir birimize sahip çıkarsak,kimse bileğimizi bükemez,16 Nisan’da “evet” diyeceğiz.”dedi.

Toplantıda söz alan konuşmacıların ortak görüşleri ”Hepimiz Kayseri’de referandumu en yüksek ”evet” oranı ile geçirmek” istiyoruz oldu.

Editör: Haber Merkezi