AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Gökalp Öner, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti’den adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam eden Öner, kendini tanıtma ve parti başkan yöneticileriyle istişare yapma açısından ilçe ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katılan Öner, burada yaptığı açıklamada “Niyetimiz hizmet hareketinde, bir nefer olarak vatandaşa hizmet etmektir. Çatısı altında bulunduğumuz davayı zirveye çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmektir. Modern Türkiye’nin öncüsü liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 hedeflerine kenetlenerek, bütün gönüllere girmek için mücadele etmeliyiz. Bu düşüncelerle bu yola çıktım. Gayret bizden, takdir Allah’tan” şeklinde konuştu.

Daha sonra AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı ile bir araya gelen Doç. Dr. Gökalp Öner, “Geleceğin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz ve hazırlamalıyız" dedi.

Editör: Haber Merkezi