Mazbatasını almak için seçim kuruluna giden Serap Altuntaş’a İlçe başkanları ve partililer eşlik etti. Serap Altuntaş mazbatasını alarak şu açıklamalarda bulundu.

Altuntaş “10 ay önce kurulan bir partiyiz. Halkımızın iktidar sahiplerinin politikalarından sıkıldığını ve çıkış yolunu muhalefette aradığını biliyoruz. Ancak, mevcut muhalefetin, mevcut iktidarın değirmenine su taşımaktan öte bir şey yapmadığını bu sebeple de yeni bir arayış içinde olduğunu, bu süreçte Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’IN bilgisini ve Zafer Partisinin programını takdir ettiğini biliyoruz. Biz de görevi devralıp en ileriye götürmeye çalıştık. Görevi aldık, yola çıktık. Mazbatamızı da bugün itibariyle teslim aldık ve artık daha hızlı ve güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kimse Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakına mecbur değil. Artık her ikisinin de alternatifi Zafer Partisi var. Biz göreve hazırız, Kayseri’de iyi bir sonuca ulaşacağımıza eminiz ancak sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Tüm teşkilatımız bu şehri en iyi seviyeye çıkaracak güçte ve yetkinliktedir. Buradan tüm halkımıza sesleniyoruz. Kadın - erkek, genç - yaşlı; sesini duyurmak, haksızlıklara dur demek ve geleceğimizi yeniden inşa etmek için hepinizi partimize bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Hacılar İlçe Başkanı Sayın Av. İbrahim Boya, Kurban Bayramı arifesine denk gelen 8 Temmuz Cuma günü Hacılar Cumhuriyet Meydanında üye ve imza standı açacağının bilgisini vererek, “Tüm halkımız standa davetlidir. Zafere inandık başaracağız. Bu ülke sahipsiz değildir” dedi.

Ardından Sayın Serap Altuntaş ve partililer seçim kurulu önünde tebrikleri aldıktan sonra parti binasına doğru yola çıktı.

Editör: Haber Merkezi