KAYSERİ’de bir şirkette çalışan Cemil Şahin, oğlu 5.5 yaşındaki Berat Berkay Şahin’in tedavisi için 25 bin lira yardım toplayabilmek için valilik izniyle mayıs ayında yardım kampanyası başlattı. Cemil Şahin, gereken paranın toplandığını ve kampanyayı sonlandırdıklarını söyledi.

Minik Berat Berkay Şahin, 2 aylıkken geçirdiği havale nedeniyle 'west sendromu' rahatsızlığına yakalandı. Bebeklerde epilepsiye neden olan ve nadir görülen bir hastalık olarak belirtilen bu rahatsızlık nedeniyle minik Berat Berkay konuşamıyor, sadece sesler çıkarıyor. Bu güne kadar kendi imkanlarıyla oğlunun tedavisi için çalıştığını belirten baba Cemil Şahin, önemli bir aşamaya geldiklerini anlattı. Oğlunun tedavi olup konuşabilmesi için 25 bin liraya ihtiyaç olduğunu belirten Şahin, Kayseri Valiliği'ne kampanya açılması için başvurdu.

Valilik izniyle Mayıs ayında açılan yardım hesaplarında 11 bin lira toplandıktan sonra bağışların durduğunu anlatan Cemil Şahin, "Umudumuzu yitirmek üzereydik. Günlerce hesapta artış olmadı.Bugün bir hayırsever kadın aradı ve ‘ne kadar eksiğiniz var’ diye sordu. 14 bin lira olduğunu söyledim o da hemen parayı yatırdı. Çok mutlu olduk. Gereken para toplandı” dedi.

Bayramdan sonra Berat’ın tedavisi için İzmir’e gideceklerini ve tedaviye başlayacaklarını dile getiren baba Cemil Şahin, “Çok mutluyuz ve heyecanlıyız. Çünkü oğlum arkadaşları gibi konuşabilecek, oynayabilecek. Çok umutluyuz. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık” dedi.

Şahin, yardım kampanyası için açılan banka hesaplarının kapatılacağını duyurdu.
Editör: Haber Merkezi