Çetin Karadaban, "Ben 4 kız çocuğu babasıyım. Benim bir çocuğum LÖSEMİ hastası. 8 ay önce Erzurum Araştırma hastanesinde kızıma teşhis konuldu. 6 ay kadar Erzurum Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji ve onkoloji servisinde tedavi gördük. Daha sonra kızımın nakil olması gerektiği için Kayseri'ye geldik. Yaklaşık 1 aydır burada kızımın tedavisi sürüyor" dedi.

"KAYSERİ'DE HİÇBİR ÇEVREM YOKTU, KANKA BİZE YARDIM ETTİ"

Çetin Karadaban, "Çocuğumun trombosit ihtiyacı vardı fakat benim çok fazla çevrem yoktu. Daha sonra KANKA'yı duydum. KANKA'nın hasta yakınlarına ve hastalara ne kadar çok fayda sağladığını bire bir yaşadım, bu konuyla ilgili sizlere çok teşekkür ediyorum. Kayseri'de hiçbir çevrem olmadığı halde KANKA bize yardım etti. Farklı memleketlerden gelen hastaların Kayseri'de rahatlıkla tedavi görmesi bizim için gerçekten gurur verici bir şey. KANKA gibi sivil toplum kuruluşlarının sadece Kayseri'de değilde ülkenin bir çok yerinde olmasını isteriz" diye konuştu.

"TAKİPÇİ SAYILARININ FAZLA OLMASI SIKINTILARIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Kayseri'ye geldiği zaman kimseyi tanımıyor olmasına rağmen KayseRadar aracılığıyla bir çok kişiye ulaştığını belirten Çetin Karadaban, "Takipçi sayısını çok olduğunu duymuştuk ama bu kadar çok olduğunu bilmiyorduk. Bu tür takipçi sayılarının fazla olması insanların toplumdaki sıkıntılarının giderilmesi için önemli" diyerek bütün insanların KANKA'ya destek olmasını istediğini ifade etti.(BGC)

Editör: Haber Merkezi