MELİKGAZİ Belediyesi tarafından yaptırılan Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yaptırılan Semt Polikliniğinin tanıtımı yapıldı.

Düzenlenen tanıtım törenine Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ahmet Gödekmerdan,İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. İbrahim Özcan, sağlık çalışanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Her alanda Melikgazi Belediyesi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak Sağlık Bakanlığı'na teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. Bu semt polikliniğinin de Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, “Melikgazi Belediyemizi ve Kamu Hastaneler Birliğimizi bölgemize kazandırdıkları bu anlamlı hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Referans belediye elbette sözde olmuyor. Yapılan hizmetlerle oluyor" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, 20 yıl önce insanların muayene ve ilaç kuyruğunda beklerken şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastane, semt poliklinikleri, aile sağlık merkezleri ile hizmet verildiğini söyledi. Karayel, "Vatandaşımız hekimini bile kendisi seçiyor. İstediği eczaneden sıra beklemeden ilacını alabiliyor. Bugünde burada Sağlık Bakanlığımız ve Melikgazi Belediyemizin çok önemli ve güzel bir hizmetinin tanıtımını yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ekonomi eski Bakanı ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, şunları anlattı:

“Temelini birlikte atmıştık, açılışını da birlikte yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kayseri doktor, sağlık personeli sayısı, tıbbı cihazları, ambulans hizmetleri, helikopter ambulansı ayrıca özel hastaneleri ile sağlık alanında marka şehir olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hayali olan Şehir Hastaneleri birer birer tamamlanarak hizmete açılıyor. Ülkemizde 35 şehir hastanesi yapılacak. Bunlardan biriside bin 600 yataklı Kayseri Şehir Hastanesi. İnşallah çalışmalar son hızla sürüyor ve yakında hizmete açılacak.15 yıl önce hayırseverlerce yapılmış sağlık ocağına hemşire, ebe isterken şimdi semt polikliniği isteniyor. Bu ülkemizin her alanda ne kadar geliştiğinin güzel bir göstergesidir."

Editör: Haber Merkezi