Kayserispor’un resmen küme düştüğü Trabzonspor maçı sonrası kameralar karşısına geçen Kayserispor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, canlı yayında büyük bir skandala imza attı. Ulusal ve uluslararası kanalların canlı yayında olduğu esnada, maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Tokgöz, "Gün geldi sportif ekibimizde gün geldi idari ekibimizde koronavirüs tespit edildi ancak ligi sabote etmemek, endişe vermemek adına hiçbir şey açıklamadık. Sırf lig oynansın diye." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Kayserispor’un resmen küme düştüğü Trabzonspor maçı sonrası kameralar karşısına geçen Kayserispor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, canlı yayında büyük bir skandala imza attı.

Tokgöz, Süper Lig'in son hatasında sahalarında Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gün geldi sportif ekibimizde gün geldi idari ekibimizde koronavirüs tespit edildi ancak ligi sabote etmemek, endişe vermemek adına hiçbir şey açıklamadık. Sırf lig oynansın diye" ifadelerini kullandı.

Tokgöz konuşurken Ulusal ve uluslararası kanalların da yayında olduğu öğrenildi.

Haber: ali türkaslan

Editör: Haber Merkezi