Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi tarafından Avrupa Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen, üç semavi dine mensup kişilerin oluşturduğu “Antakya Medeniyetler Korosu Konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

AB değerlerinden birlik, hoşgörü ve barışı simgeleyen Medeniyetler Korosu Konseri 11 Mayıs Çarşamba günü Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Avrupa Birliği Delegasyonu Ticaret, Ekonomi ve Tarım Bölüm Başkanı Balazs Gargya’nın da katılımı ile Kayseri halkıyla buluştu.

Koro Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönetiminde düzenlenen konserde barış, hoşgörü ve kardeşlik içinde bir arada yaşayan; farklı inanç, mezhep ve kültürlere sahip çeşitli meslek mensuplarından oluşan koro, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ve şarkıların yanı sıra yöresel türküler ile katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Konser sonunda koroya çiçek takdim eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, AB Bilgi Merkezi ile ilimizde çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetleri Kayseri halkı ile buluşturduklarını ifade ederek, izleyicilere ve koroya teşekkürlerini iletti. 
Editör: Haber Merkezi