Saadet Partisi Sarıoğlan İlçe Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız. İlçe merkezinde bulunan semt pazarında pazarcı esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Yıldız, 31 Martta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi. 
Bir pazarcı esnafı ”Fatma Başkan, Soyadınız gibi Yıldız’ınız parlıyor, sizi İlçemize Başkan olarak görmek istiyoruz, bunun içinde Pazar gününü bekliyoruz” demesi Başkan adayı Fatma Yıldız’ı duygulandırdı.


Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sarıoğlan Başkan Adayı Fatma Yıldız, “Tarihi bir seçimin arifesindeyiz ne ilk seçim ne de son seçim olacaktır.

Akkışla’da 2’nci Sınıf Öğrencisi Koltuğu Devraldı Akkışla’da 2’nci Sınıf Öğrencisi Koltuğu Devraldı

Sorunlarımız Sarıoğlan’da, Palas’ta Çiftlikte, Gazilerde yani 28 Mahallemizde her yerde her daim artıyor. Örnek vermek gerekirse; bu pazar yerinde köylümüzün, esnafımızın ne kadar çok elinden tutmamız gerektiğini görüyoruz.

Üretime ne kadar çok ehemmiyet, teşvik ve destek vermemiz gerektiğini yaşayarak görüyoruz. 1 Nisandan sonra İlçemizde çok güzel şeyler olacak. Sizlere hizmet etmenin mutluluğunu birlikte yaşamak istiyorum. Bu nedenle bu seçimi sizlerin sayesinde kazanmamız gerekiyor” dedi. 
Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ