Sarıoğlan ve Akkışla’da yaptığı ziyaretler kapsamında büyük ilgi gören Özsoy, daha sonra da ziyaretlerine Bünyan, Develi, Felahiye, Yahyalı, Hacılar, Özvatan, İncesu,Yeşilhisar, Talas, Pınarbaşı, Tomarza ve Sarız ilçelerinde devam etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan AK parti İlçe başkanı Özkan Altun, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, AK parti İlçe başkanı Musa Kingir, Pınarbaşı ilçe teşkilatı, Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin, Sarız İlçe Başkanı Hulusi Kara, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve ilçe başkanı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, İlçe Başkanı Mustafa Konak, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici, Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy’u ziyaret eden ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunan Özsoy, ilçelerdeki sorunlarla ilgili de bilgi aldı.

Ziyaretleri kapsamında Belediye başkanları, ilçe başkanları ile ilçe teşkilatları ve halkla buluşan Özsoy ziyaretlerinin son bölümünde STK’lar ve basın kuruluşları ile devam edecek.

27. Dönem milletvekili aday adaylığı yarışındaki tüm adaylara başarılar dileyen ve bunun son derece önemli bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Özsoy, Cumhur ittifakı ile Türkiye’nin önünün açılacağı ve 24 Haziran’ın Türkiye tarihinde 2023 hedefleri bağlamında bir milat olacağının altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi