AK Parti teşkilatları Türkiye’nin tüm ilçelerinde üye kayıt çalışmalarına büyük bir başarı ile devam ederken, AK Parti Genel Merkez Teşkilatı tarafından İlçe Başkanlıklarına verilen hedefler doğrultusunda, çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı, üye kayıt çalışmasında Kayseri’de yapılan üye kayıt çalışmalarında en çok üyeyi yapan teşkilat olarak yeni bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın başlatmış olduğu yeni üye hedefimizi tamamlamış bulunmaktayız. İlçe Başkanlığımıza verilen hedefi tamamlamamızda teşkilat mensuplarımızın çok büyük emek ve gayretleri vardır. Kocasinan’ımızın 93 mahallesinde gece gündüz demeden üye kayıt çalışmalarında bulunduk. Pandemi koşullarında hemşehrilerimize karşı herhangi bir risk oluşmaması adına bu çalışmalarımızı maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek tamamladık.

Bilindiği üzere bir siyasi partinin gerçek gücü üye sayısı ile ölçülebilir. AK Parti Türkiye’de en çok üyesi olan siyasi partidir. Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için gayret ettik. 10.739 Yeni Üye ile AK Parti çatısı altında Şehrimizde en çok üyelik yapan teşkilat olmanın gururunu taşıyoruz, yürüttüğümüz üye kayıt çalışmalarında birçok teşkilat mensubumuzun emeği ve gayreti bulunmaktadır.” Dedi.

AK Parti’nin yeni üyelerine partimize hoş geldiniz diyen Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; ‘’Kutlu Dava, Güçlü Türkiye hayalleriyle ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaştırmak için hep birlikte gayret edeceğiz. Kocasinan ailesi olarak verilen her görevi yerine getiren başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere mahalle teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi