Akmermer, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin önündeki en büyük fırsat olduğunu belirterek, “Yeni ve güçlü Türkiye’yi oluşturacaksak, önümüzdeki çok önemli bir fırsat var. Yeni Anayasamızı bir önce çıkarmalı ve başkanlık sistemine geçişi sağlamalıyız. Aksi takdirde, çürüyen ve bir türlü işleyemeyen paslı çarkların arasında ezilmeye devam ederiz. Halkımız, yeni Türkiye’nin oluşturulması yolunda ki kutsal mücadelemize 7 Haziran’da AK Parti’ye vereceği büyük destekle güç katacaktır” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, aday listelerinin belirlenmesine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını teker teker ziyaret eden Ferhat Akmermer, ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş ve düşüncelerini aktarıyor.

AK Parti ve İl ve İlçe Teşkilatlarına yaptığı ziyaretleri tamamlayan Akmermer, önceki günde Kayseri’de ki basın kuruluşlarının temsilcilerini ayrı ayrı ziyaret etti. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Kayseri Şube Müdürü Mehmet Uğurlu’yu makamında ziyaret eden Akmermer, ziyaret turlarına TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu ile devam etti.

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulunan Ferhat Akmermer, burada yaptığı kısa konuşmada, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin ayağındaki prangaların tümünden kurtulacağına inandığını belirterek, AK Parti’nin bu seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağını söyledi.

Türkiye’nin önünde 7 Haziran seçimleri gibi çok önemli bir fırsat bulunduğunu belirten Ferhat Akmermer, yeni anayasa ile başkanlık sistemi gibi iki önemli konunun 7 Haziran seçim sonuçları ile çözüm bulacağına inandığını kaydetti.

Akmermer, “Türkiye’nin önünde 7 Haziran seçimleri gibi çok önemli bir fırsat var. Halkımız yeni ve güçlü Türkiye için sandık başına gidecek ve öyle inanıyorum ki, AK Parti’ye vereceği güçle ayağındaki bütün prangaları parçalayıp atacak, Türkiye’nin önündeki bütün engeller ortadan kalkacaktır. Yeni Anayasamızı bir önce çıkarmalı, başkanlık sistemine geçişi mutlaka sağlamalıyız. Aksi takdirde, çürüyen ve bir türlü işleyemeyen bürokrasinin paslı çarkların arasında ezilmeye devam ederiz. Halkımız, yeni Türkiye’nin oluşturulması yolunda ki kutsal mücadelemize 7 Haziran’da AK Parti’ye vereceği büyük destekle güç katacaktır” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Akmermer, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağına inandığını belirterek, Kayseri’de ki hedefimiz, aday listesinde kim yer alırsa alsın, son ana kadar aday adayı- aday el ele vererek son ana kadar çalışmak, tam liste Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmektir. Türkiye’de ise, halkımızın büyük teveccühü ile oy patlaması yaşanacak, AK Parti ezici bir çoğunlukla iktidar olacaktır” diye konuştu.

Milletvevekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.







Editör: Haber Merkezi