AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, başkent Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek büyük kongre öncesi, Kayseri teşkilatı olarak neler yapılacağı konusunda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Çopuroğlu, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganını, "Türkiye için güven ve istikrar" olarak belirledi. Güven ve istikrarla 19 yıldır büyümeye devam eden Türkiye’mizde bizler de teşkilat olarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bu kapsamda değerli başkanlarımız ile birlikte korona virüs tedbirleri kapsamında büyük kongremize katılım sağlama ve neler yapılabileceği konusunda ‘istişarede hayır var’ diyerek, istişarelerde bulunduk” şeklinde konuştu. Çopuroğlu, 24 Mart’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde 2023 hedefini ve seçimlerini gerçekleştirilecek kadrolar oluşturulacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi