Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Sivas’ta yaptığı programın ardından bugünde Kayseri’de Kadir Has Kongre Merkezinden partililere seslendi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anbar’da bulunan Zabıta Nokta’da kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

Hareketin Lideri Devlet Bahçeli sloganıyla toplantının yapılacağı salona giren Bahçeli, İstiklal Marşının okunmasının ardından kürüye çıktı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Bahçeli, 24 Haziran seçimleri ve Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Zaman zaman sloganlarla kesilen konuşmanın son bölümünde Bahçeli, Cumhur ittifakının diğer partisi olan Ak Parti’nin bazı milletvekillerini sert bir dille eleştirdi.

Bahçeli, 42 dakika kürsüde kaldığı konuşmasının son bölümünde ” Seçimlere çok az bir süre kaldı. Cumhur ittifakını gölgelemek, dağıtmak, oyunlar kurmak Yenikapı ruhunu zedelemek isteyen özellikle AKP’li milletvekili adayları kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. İttifakımız AKP ve MHP’dir. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle biliniz” diyorum. Bahçeli yaptığı bu konuşma uzun süre alkışlandı. Konuşmaların sonunda MHP Liderine İl Başkanı tarafından Bayrağa sarılı Kuran-ı Kerim, Kayserispor forması hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi