Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, tıpkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi milleti tehdit ettiğini savunarak, bu duruma tepki gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, tıpkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi milleti tehdit ettiğini savunarak, bu duruma tepki gösterdi. Korkmaz, “Sayın Başbakan, memleketi 14 yılda toz toros ettiniz zaten.” dedi.
Seçim çalışmalarına ilçe, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile devam eden MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, MHP’ye olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Vatandaşlarla bir araya gelip, onlara MHP’nin projelerini anlattıklarını ifade eden Korkmaz, “Vatandaşlarımız asgari ücretin 1400 TL, emekliye 2800 TL destek verilmesi, evlenenlere destek, başarılı öğrencilerimize burs, iş kuracak kadınlara destek, muhtarlarımızın maaşlarının 1400 TL yapılması, çiftçiye mazotun 1,75’ten verilmesi ve diğer ülkeyi ve milleti ilgilendiren önemli projelerimize çok sıcak bakıyor. MHP’ye olan ilgi her geçen gün artıyor.” diye konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Van’da yaptığı açıklamalara da tepki gösteren MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Parti’nin artık milleti tehdit etmekten vazgeçmesi gerektiğini söyledi.
ANKARA’NIN GÖBEĞİNDE YAYA AMA BOMBALI TOROSLAR DOLAŞIYOR ZATEN
MHP’li Korkmaz, şunları kaydetti: “Biri ‘400 vekili bana verseydiniz, şehit haberler gelmez, bunlar olmaz kan dökülmezdi’ diyor, diğer ise şimdi çıkmış Van’da, ‘AKP giderse beyaz Toroslar dolaşacak’ diyor. Yahu sizden öte Toros mu var? Baskı sizde, tehdit sizde, yalan sizde, gizli pazarlıklar sizde, karanlık anlaşmalar sizde. Ey Başbakan, artık sirkelen de kendine gel. Bırak Toroslu tehditlerini, Ankara’nın göbeğinde yaya ama bombalı Toroslar dolaşıyor, Güneydoğu’da hain Toroslar dolaşıyor. Sınırlarda ne olduğu belirsiz Toroslar da cirit atıyor. Bunlara bak, sayın Başbakan. Memleketi 14 yılda toz toros ettiniz zaten."
AKP GİDERSE ÜLKEYE RENK GELİR, CAN GELİR, DEMOKRASİ GELİR, HUKUK GELİR, REFAH GELİR
AK Parti’nin yalanları ile milleti korkutmaya, umutsuzluğa sürüklemeye çalıştığını ifade eden Milletvekili Korkmaz, şunları söyledi: “14 yıldır, topluma korku yayıyorlar. Biz gidersek, şu olur, bu olur şeklinde korku edebiyatı ile milleti susturmaya çalışıyorlar. Milletime sesleniyorum, AKP giderse bu ülkeye huzur gelir, AKP giderse bu ülkeye refah gelir, AKP giderse bu ülkeye Demokrasi gelir, hukuk gelir. AKP giderse bu ülkeye renk gelir, heyecan gelir, cesaret gelir, doğruluk gelir, dürüstlük gelir, can gelir, kan gelir, kardeşlik gelir, bütünlük gelir, dost gelir, bayram gelir. Artık kanmayın bu yalanlara. İnanmayın sizi 14 yıldır aldatanlara, korkutanlara, ülkeyi talan edip, soyanlara, yandaşlarına çalışanlarına. AKP giderse yandaş da tüyer, kaynaklar millete gider. Bu nedenle 1 Kasım’a az kaldı, milletimiz kararını vermelidir. Sonra ah, edip vah etmemelidir. Çünkü bunlar 14 yıldır iktidarda, emekli, işçi, memur, çiftçi, esnaf hep aynı noktada, AKP ve yandaşları ise altın varaklı koltuklarda, lüks villalarda, çocuklar İtalyalarda, paralar kutularda. Artık AKP’ye yeter demenin zamanı geldi. MHP iktidara hazır, millete ve ülkeye yapılanların hesabını da millet adına sormaya kararlı. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı 1 Kasım’da MHP’ye el verip, güç vermeye davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi