MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, düzenlediği basın toplantısı ile AKP Hükümetinin çözüm sürecine sert tepki gösterdi. Tok, Şu an neresinden bakarsanız bakın göreceğiniz tek şey AKP, PKK’ya esir düşmüştür. AKP iradesini artık terör örgütüne teslim etmiştir" dedi.
MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, AKP hükümetinin çözüm sürecine sert tepki gösterdi. "AKP, PKK’ya esir düşmüş" diyen Tok, şu ifadeleri kullandı:'Milletimizin iktidar yetkisi verdiği AKP, İmralı canisi ve çetesi ile iş tutmuştur. AKP’nin PKK ile ortak hareket ettiğini kanıtlayan delillere geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklenmiştir. PKK silah bırakacak” propagandasını defalarca kez yapmalarına rağmen PKK’nın yol kesmesini, haraç toplamasını, okullarımızı yakmasını, bayrağımızı indirmesini, teröristlerin heykellerinin dikmesini, Atatürk büstlerine saldırılmasını, sokak ortasında askerilerimizin şehit etmesinin Türk milletinin yüreğinde yarattığı tarifi imkânsız acıları görmezden gelenler yine silah bırakma yalanlarına başvurmaktadır. Şu on maddenin neresinden bakarsınız bakın göreceğiniz tek şey AKP’nin PKK’ya esir düştüğü ve iradesini artık terör örgütüne teslim ettiği gerçeğidir.

İç Güvenlik Paketinde neye karşı olduğunu defalarca kez ifade eden MHP’yi HDP ile işbirliği içinde göstermeye çalışanlar, Dolmabahçe Sarayı Başbakanlık Ofisinde yaptıkları açıklama sonucunda PKK ile nasıl bir işbirliği içinde olduklarını ve aynı zamanda İmralı canisiyle yaşadıkları gayrimeşru ilişkinin boyutlarını bir kez daha kanıtlamışlardır. Bu noktada bebek katili Öcalan denen alçağın İmralı tutanaklarında ifade ettiği “Biz Tayyip Bey'in başkanlığını destekleriz. Biz AKP ile bu temelde bir başkanlık ittifakına girebiliriz.” cümlesini Kayseri halkı unutmamalıdır. Bizler üzerlerimize giymiş olduğumuz ateşten gömleğin farkındayız. Özellikle MHP saflarında siyaset yapan bizlere çok büyük sorumluluklar düşmektedir. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği çizgide, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İl Başkanımız Sayın Baki Ersoy’un her fırsatta ifade ettiği gibi ihanetin, haramzadelerin saltanatını ilk olarak Kayseri’de yıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk milletini hedef alan bu sinsi planların önüne set olacak, elimizden gelenin fazlasını yaparak milletimizin gerçekler ile aydınlanması için mücadele vereceğiz. Aziz Türk milletinden ve özellikle AKP’ye oy veren kardeşlerimizden 7 Haziran seçimlerinde oy vermeden önce tekrar tekrar düşünmelerini rica ediyoruz. Çünkü 7 Haziran Genel Seçimleri sonucunda AKP verilecek bir iktidar yetkisinin milletimize doğuracağı olumsuz sonuçlar bellidir. Belkide bu son seçim olabilir. O yüzden herkes oyunu dikkatli kullanmalı, devletine ve milletine sahip çıkmalıdır."
HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi