Ak Parti İl başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına tepkiler devem ediyor. CHP Kayseri Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alperen Arık’ta yaptığı açıklamada sert ifadelerer yer verdi. Arık şunları söyledi: “ AKP'nin gündeme gelmek için bir süredir çırpınan, birilerine şirin görünmek için büyük mücadele içinde olan İl Başkan Yardımcısı yine atıp, tutmuş. Aynaya bakmadan Genel Başkanımıza haddini aşan ifadeler kullanmış. Ayrıca kendisinin dahi inanmadığı sözde belediyecilik ve icraatsızlığın içinden narasını atmış.

“NEDİR SENİ BU KADAR İNSANLIKTAN ÇIKARAN RANT, VAAT”

Halinizi anlıyoruz.

Çırpınışlarınızın farkındayız.

Ama Genel Başkanımızı size ve sizin gibilere yedirmeyiz!

Sahte kahramanlığınız bize sökmez.

Belli ki rüyasında "saraylardan gelen bir karar var!" hayali gören, o hayale kapılan, kendince şirinleme yapıp, birilerinin gözüne girmeye çalışan yereldeki şahıs, millet ne halde görmez misin?

Neyin peşindesin?

Nedir seni bu kadar insanlıktan çıkaran rant, vaat!

Tamam, göze girmek için içinde bulunduğun çıkmazı, hali anlıyoruz, haftalardır bol bol atıyorsun, ama biraz tutarlı at!

Meydanı boş buldun belli ki, coştun!

Silkelen, kendine gel.

Freni patlamış kamyon gibi uçuyorsun.

“SAHİ, KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN? “

Sizin yıllardır bu millete ne "hareketler" çektiğiniz ortada!

Terör örgütüyle açılımlı, saçılımlı hareketler sizde.

Dolmabahçe rezalet hareketi sizde.

Teröristlerle çadır mahkemeli çadır tiyatrosu hareketi sizde.

Yol yürüdüğünüz Fetöyle çektiğiniz hareketler sizde!

Fetö davaları görülürken, resmi makam aracıyla adliye ziyareti sizde!

"Fetö Borsası var, parayı veren çıkıyor" diyen hareket de sizde.

Bunun yanında pudralı hareketler sizde.

Ballı hareketler sizde.

Mafyalı hareketler sizde.

Mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasi hareket sizde.

Millet açken saray sevdalı, lüks, şatafat düşkünü hareketler sizde...

Buhar edilen 128 milyar dolar hareketi de sizde.

Bu arada Milletin anasına küfreden 5'li çete mensubu da sizde.

Vatandaşın emeğini, alın terini, hakkını birilerine dolar garantili işlerle peşkeş çekme hareketi de sizde.

TL’yi pul eden politika sizde.

Dış politikada tarihi zikzak hareketleri sizde.

Onemunite yahu!

Bitmedi...

Oy tercihleri yüzünden vatandaşa beddua sizde!

“GÖREVİNİ YAPAN POLİSE KÜFÜR, TEHDİT DE SİZDE.”

Millet açken mangolu, ejder meyveli, bol porsiyonlu hareketler de sizde.

Milletin, eseriniz olan yoksulluğu ile alay etme hareketleri de sizde.

"Millet kuru ekmek yiyorsa aç değildir", "Asgari ücretli her evde araba var", "Artık ev, araba almak zor değil", "Asgari ücreti alan düşünsün", "Bu kuyruklar zamdan değil, bolluktan", "Suriyeliler ekonomiyi ayakta tutuyor, onları kimse gönderemez" diyen, bu millete saygısı olmayan, milletin aklıyla alay eden açıklama hareketleri de sizde.

Gelelim söz de belediyeciliğinize...

Fetöcülere yönelik "imar kıyakları" Pensilvanyaya uçak kaldırma, teşekkür mektubu gönderme, himmet toplama hareketleri duruyor mahkemelerde!

Dillere destan “Ballı villa” ihale hareketiniz de sözde müfettişte!

Sahi İl Başkanınız da bu ballı işte sizin gibi atıp tutmuştu, "Belediye müfettişi olmaz, kamuoyu rahatsız. Gerekirse dışarıdan biz müfettiş isteyeceğiz’" diye çıkışmıştı, AKP’li Belediye Başkanınıza!

Peki, o söze ne oldu?

Haliyle o sözde müfettiş hareketi nerede?

Hatta önceki başkan da uyarmıştı, "yapmayın dedim" diye.

“SAHİ, O BALLI HAREKETE NE OLDU? “

Bir de Kayseri'de "Borçsuz belediye" yalan hareketiniz var. Sayıştay raporları da gösterdi ki, son 11 yılda Belediye 500 milyon faiz ödemiş. Milletin parası yine hiç edilmiş. Vebal nedir bilinmemiş, yine har vurup, harman savrulmuş. Hani önceki AKP'li başkanın kendisinden öncekini, önceki AKP'linin de ondan öncekini şikayet ettiği Belediyenin borcu da son 8 yılda yüzde 78,4'lük artışla 595 milyon 136 bin 531 TL olmuş. Hadi gelin yalan, talan ve tahribat belediyeciliğini sizden birinden de dinleyelim; Şu an hareketinizin lideri Erdoğan'ın Başdanışmanı olarak görev yapan eski Belediye Başkanınız Şükrü Karatepe bakın ne diyor: 'Niyazi Bahçecioğlu ile ilgili gelip, bana tuhaf şeyler söylerlerdi. Dedim ki en kötü işi yapsaydı, Allah korusun raylı sistemde ona nasip olmadı. Niyazi Bahçecioğlu, Kayseri'nin gelmiş geçmiş en saygı değer Belediye Başkanlarından biridir ve arkasında hiçbir tahribat bırakmamıştır'

“YALAN VAATLERİNİZİ DE ZATEN HALKIMIZ BİLİYOR. “

AKP’li Şükrü Karatepe diyor ki, AKP belediyeciliği bu şehirde “tahribat” bıraktı. Sonra yine Karatepe ne diyor: "Şehrin temel imajını oluşturan geniş ve uzun bulvarların tamamı tahrip ettiler”

Kime diyor?

AKP zihniyetine diyor.

Yani tuhaflıklarınız bir değil ki, hangi birini yazalım, söyleyelim.Yalan vaatlerinizi de zaten halkımız biliyor. Venedikli, denizli geçmişteki hayal satışlarınız hafızalardayken halkın gözüne baka baka yine "Sahabiye 40 bin metrekare yeşil alan açtık" dediğiniz büyük yalan da hala orada duruyor.

Sahi yalan yeşil alan hareketinize ne oldu?

Saksılar da sararıp, soldu!

Bitti mi?

Nereden nereye yahu, biter mi?

“KAYSERİ’DE DE HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Millet yoksulluktan kıvranırken, kıraathane, rant bahçesi aşkınız da unutulmuyor. Kayseri Belediyesi önünde esnafın sizin belediye zihniyetine, CHP’li halk belediyeciliğini örnek gösterdiğini de unutmadık. Uzun lafın kısasında halkın başkanları hep halkın içindeydi ve öyle kalmaya devam edecek. Kayseri’de de halkımızla buluşmaya devam edeceğiz.Bu şehirde 3 dönem belediye başkanı olan, rahmetli Niyazi Bahçecioğlu, bir karış mezar yeri bile almadan göçüp, gitti. Oysa birileri, bu şehirde “belediyecilik adı altında” ne ballı işler, ne servetler edindi!

“BU MİLLET SANDIKTA SİZE UNUTAMAYACAĞINIZ TARİHİ BİR HAREKET ÇEKECEK”

Bu yüzden gündeme gelmek için artık bu millete faydası olmayan, kendine yol açmaya çalışan hareketleri bırak. Kibrini görmek için aynaya bak, ülkeye, millete zarar veren hareketin kralı da etrafında, çok iyi bak! Birilerinin sesi olma, rol, makam kapma, gündeme gelme derdinin, amacının farkındayız.Biz Kayseri'de Genel Başkanımızla, Belediye Başkanlarımızla birlikte, yani sizin koptuğunuz, unuttuğunuz milletle birlikte olmaya ve milletin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu millet sandıkta size unutamayacağınız tarihi bir hareket çekecek.Tıpkı İstanbul seçimlerinde olduğu gibi, halkımız haksızlık, hukuksuzluk, bu yalan ve talan AKP düzeni karşısında yine birleşecek… Ülkeyi, vatandaşı yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara hapsedenler, yetim hakkı yiyenler, kamu kaynaklarını hiç edenler, hukuk önünde hesap verdiğinde memleketten bu ortak ses yükselecek: Çok güzel hareketler bunlar!Geliyor, gelmekte olan…”dedi.

Editör: Haber Merkezi