Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Yönetimi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı ve “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” projesi kapsamında sahaya indi.

VEKİL BAKİ ERSOY DA KATILDI

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak önderliğinde, kazancılar çarşısı ve yeraltı çarşısında esnaf ziyareti yapan MHP’li yöneticilere MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da eşlik etti. Ziyaret esnasında tek tek iş yerlerini gezen MHP’liler, esnafın sorunlarını dinledi.

“SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNLAR DEĞİL, CUMHUR İTTİFAKI ÜSTESİNDEN GELECEKTİR”

Gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Türkiye’nin ekonomik anlamda bazı sorunlarının olduğunu ancak bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını ve bu sorunları yine çözecek olan tarafın Cumhur İttifakı olduğunu dile getirdi.

İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’IN KÜFÜR SKANDALI

Sözlerinin devamında İYİ Parti de Grup Başkanvekili Lütfü Türkkanile patlak veren küfür skandalına da değinen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, çok ağır sözlerle eleştirdiği Lütfü Türkkan’a istifa çağrısında bulundu.

“BEN LÜTFÜ TÜRKKAN’I İSTİFAYA DAVET EDİYORUM. O ŞAHIS, BU MİLLETİN VEKİLİ OLAMAZ!”

MHP’li Vekil Baki Ersoy şunları söyledi: “PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile kimlerin ne yaptığına iyi bakmak lazım. Bunun dışında dün bir hadise yaşandı, şehit ailesine küfreden bir vekil var. Ben ona namussuz, Lütfü diyorum. Namusu yok, şerefi yok, hiçbir şeyi yok. Beni versin mahkemeye, mahkemede de aynı şeyleri söyleyeceğim. Şehit ailesine hiç kimse küfredemez, hele bir kadına hiç kimse küfredemez.Bunları kabul etmiyorum ama bunların zihniyeti budur. Bakın burada bize de tepkiler oluyor, insanlar arayıp ulaşamadığını söylüyor biz napıyoruz sarıp kucaklıyoruz. Sonuçta siyaset yapıyoruz, kimseyle şahsi bir problemimiz yok. Konuları şahsileştirmiyoruz. Ama bir şehit ailesinin bacısına küfredilmez. Bunu kabul etmiyorum. Onun için de tepkimizi her yerden göstereceğiz.Ben Lütfü Türkkan’ı istifaya davet ediyorum. O şahıs, bu milletin vekili olamaz!”

“KAYSERİSPOR’UN PARASINI YİYENLERİ MAHKEMEYE VERDİM”

Esnaf ziyaretleri kapsamında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yanına yaklaşan İbrahim Taşhanlıoğlu isimli bir vatandaş, “Kayserispor’a sahip çıkın oradaki parayı yemesinler” diye serzenişte bulundu. Bunun üzerine konuşan Baki Ersoy, “Yok parayı yedirmeyiz! Yiyenleri mahkemeye verdik. Erol Bedir yedi mahkemeye verdim. Ben Baki Ersoy olarak, mahkemeye verdim” dedi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi