Ak Parti’nin çiçeği burnunda ilçe başkanı Kerem Ekici, yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Talas ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, başkan yardımcıları Hakan Cengiz Aslan, Halil Büyüknalbant, Talas ilçe başkanı Kerem Ekici, yönetimi ve partililer katıldı.

Ak Parti Talas İlçe başkanı Kerem Ekici burada yaptığı açıklamada, “Bugün burada kongreden sonraki ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 6. Olağan Kongremizi sıkıntısız olarak yaptık. Görevi devralıyoruz. Bundan sonra bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. Aynı zamanda sizlerin de huzurunda il başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza kongre süreci boyunca bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada desteklerini bekliyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, “Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diyorum. Allah yardımcımız olsun. İnşallah Talas’ımızda güzel bir başarı elde ederek 2019 seçimlerine hazırlamak için bir girişime başladık. Yeni bir yönetim yeni bir başlangıç demek. Hedefimiz sözlerimin de başında dediğimiz gibi Ak Parti’yi Talas’ta götürebildiğimiz yere kadar götürmek olacak. Onun içinde hep sahada olacağız ve sahada sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi