İl Başkanlarının bir araya geldiği ve sohbet havasında geçen ayrı ayrı ziyaretlerde, Kayseri ve Kayseri siyasetine dair konular ele alındı. Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Başmısırlı: “Şehrimiz için diyalog ve istişare görüşmeleri kapsamında bugün parti ziyaretlerimizi başlatmış olup, siyasetin şehrimizde ötekileştirmeden ve gruplaştırma olmadan güzel bir diyalog içerisinde yapılabileceğini net bir şekilde görmekteyiz.

Şehrimiz siyaseten sadece A ya da B partisine ait değil, olamazda! Şehrimizin ve vatandaşlarımızın gündemi hepimizi ilgilendirir. Bugün ziyaret ettiğimiz partilerin il başkanları ile birlikte, yaşadığımız bu zor günlerde kent gündemini ve sorunlarını konuşup; olması gerekenler ile olmaması gerekenleri toplumun özlediği siyasi üslubu dile getirdik. İletişim çağında iletişimsizliğin mümkün olmadığı bir zaman içerisinde diyalog kurmadan, istişareler yapılmadan alınan kararlar neticesinde kaybeden şehrimiz ve hemşehrilerimiz olmuştur. Nezaket ziyaretlerimiz kapsamında bugün bizleri kabul eden partilerin il başkanlarına ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti ve önemi iktidar partisi ve ortağından da görmek isterdik ancak ne yazık ki randevu taleplerimiz olumlu yönde karşılık bulmamıştır.

Bizler o, bu ya da şu kişiler değiliz bu memleketin evlatlarıyız. Her ne kadar siyasi rakip olarak gözükse bile amacımız daha güzel bir Kayseri daha güzel bir Türkiye’dir. Ben inanıyorum ki Deva Partisi olarak Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde hem şehrimize hem de Türkiye’ye yeni bir siyaset anlayışı getireceğiz ve kazanan şehrimiz, kazanan Türkiye olacak. Biz Deva ailesi olarak Kayseri’de partiler arası diyaloğumuzu sürdüreceğiz.” dedi.  Başkan Başmısırlı, ziyaretlerine devam edeceğini belirtti. Heyet, perşembe günü Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’ne nezaket ziyaretlerini sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi