Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kuruköprü’deki açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada siyasetçileri arıya benzetti. Bir kısım siyasetçilerin bal arısı gibi hizmet ürettiğini ifade eden Özhaseki, hiçbir işe yaramayan diğer grubun ise durmadan konuşarak iftira ettiğini söyledi.

Törene katılan Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’ye yediden yetmişe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

"ARILAR GİBİ İKİ ÇEŞİT SİYASETÇİ VAR" 
Belediye başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerin yanında şehrin huzuruna da katkıda bulunduğunu belirten Mehmet Özhaseki, hiç kimseyi dışlamadığını ve Allah için doğru olan neyse onu yaptığını söyledi. Siyasetin ancak ve ancak hizmet için, Allah rızası için yapılabileceğini vurgulayan Özhaseki, siyasetçileri arılara benzeterek şöyle konuştu. “İnsanoğlu arılara çok benzer. İki çeşit arı var. Arılardan birincisi balarısıdır. Çalışır, didinir, sessizce uğraşır, bal üretir. İnsanlara faydalı olur. Balı yiyenler şifa bulur. Cenabı Allah onu Kuran’da övmüştür. İkinci grup da af edersiniz eşek arısıdır. Vızır vızır gezerler. Sağı solu sokup, acıtırlar. Hiç bir işe yaramazlar. Siyaset yapanlara bakarken böyle bakın. Bir grup vardır ki hizmet eder, duanızı almak için çırpınır. Gece gündüz çalışır ve elinden ne gelirse yapar. Bir grup da var ki hiçbir işe yaramaz. Durmadan konuşur. Sağa sola saldırır. Basın bülteni verir veya basın toplantısı yapar ve ona buna küfrederek iftira eder. Allah onlardan etmesin. Allah onlardan uzak etsin. Biz inşallah hizmet edenlerden olduk ve olacağız. Sizin huzurunuza gelip yaptıklarımızı anlatacağız. Yeni istekler varsa onlar için de koşturacağız ve sizin duanızı alacağız.”


Editör: Haber Merkezi