Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş’ı adeta yerden yere vurdu. Çelik şunları söyledi: “ Bir dönem MHP çatısı altında bulunmuş sonra gördüğü ilk tarlada ucu okyanus ötesinde ki ipi tutan zevat, MHP Genel Başkan yardımcımız Sayın İsmail Özdemir ile ilgili dün akla mantığa uymayan açıklamalar yapmış. Açıklamayı okuyunca ya akıl tutulması yaşadığını ya da ablasının talimatları ile ahlaki ve milli parametrelerinin tamamen değiştiğine emin olduk. Mesnetsiz ve asılsız iftiralarınıza muhatap kılmaya çalıştığınız MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Özdemir bey gerek Ülkücü Hareket içerisinde ki tavizsiz çizgisi ve dik duruşu gerekse milletvekili seçildikten bu yana gecen süre boyunca şehrimiz için verdiği mücadele neticesinde hemşerilerimiz tarafından takdirle ve muhabbetle karşılanmaktadır.

“PERVİN BUL’DAN Mİ VERİYOR SANA BU AKILLARI”

Kaldı ki; Meclis kürsüsünde " bizim sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz" diyen Hdpkk’lı Pervin Buldan’ın karşısında süt dökmüş kedi gibi oturan bu zat ne hikmetse Kayseri'de ülkücülere üst perdeden konuşmaya ahkam kesmeye çabalamış. Kayseri’de ve dahi memleketin her yerinde yönünüzü yol basçınız, yol arkadaşınız hdpkk’lılara sorduğunuzu iyi biliyoruz, Pervin Bul’dan mi veriyor sana bu akılları,Pervin Buldan mı tayin ediyor bu yönü, bu rotayı? Kılavuzu karga olan misali çırpınıp duruyorsun, şu düştüğün hal hal değil, Gittiğin yol yol değil!

“ÖZDEMİR’E SÖZ SÖYLEMEK SENİN GİBİ PROJE PARTİSİ İP’İN VEKİLLERİNİN HADDİ DEĞİLDİR”

Fetöcülerle, HDP ile işbirliği yaptığı bizzat istifa eden kurucuları tarafından ilan edilen bir partide yer alıp utanmadan sıkılmadan yüzün kızarmadan milliyetçilikten bahsediyorsun öyle mi? Kayseri Ülkü Ocaklarından yetişen, hareketin her kademesinde başarı ile mücadele etmiş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Özdemir’e söz söylemek senin gibi proje partisi İP’in vekillerinin haddi değildir.

“ SİYASİ KURNAZLIK YAPARAK HEDEF ŞAŞIRTMA MÜCADELENİ ÇOK NET GÖRÜYORUZ”

Had bilmeyen, vefa nedir, sadakat nedir bilmeyen ipsizler her fırsatta MHP’ye saldırırken, hdp’nin hamisi olan chp ile yol arkadaşlığı yapma gayretinin sebebi pkk korkusu mu, ABD aşkı mı? Yoksa sizi öfke nöbetlerine sokan şeyin asıl nedeni Cumhur İttifakının terör örgütlerine karşı amansız mücadelesi sonucunda ölen teröristler mi? Leş haberleri ile her gün yüzü gülen Türk Milleti'nin vekili olup mutluluklarına ortak olman gerekirken, bulundukları mağaradan başını çıkartmaya cesaret edemeyen soysuzların feryatları mıdır canını bu kadar yakan? Siyasi kurnazlık yaparak hedef şaşırtma mücadeleni çok net görüyor ve her fırsatta ihanetinizi yüzünüze vurmaktan geri durmayacağımızı da aklınızdan hiç çıkartmamanız gerektiğini bilmenizi istiyorum. Zira ABD Başkanı Joe Biden’in "Türkiye'de muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz" açıklaması sonrası aklı selim herkesin soruları aynı merkezde buluşmaktadır; Muhalefet : Zillet İttifakı değil midir? Bu şartlar altında desteklenen muhalefet yani CHP- HDP-İP değil midir?

“5. KOL FAALİYETLERİN MERKEZ ÜSSÜ İP" OLARAK ANILMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ”

O zaman; Açıklamanda olduğu gibi milletten ve doğrulardan yana isen hangi milletten yana olduğunuzu açık ve aleni ilan edip, hem hdpkk ile hem uluslararası karar vericilerle ilişkinizin ne boyutta olduğunu hem söylemlerinizle hem de davranışlarınızla ispat etmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Aksi takdirde tarafımızca "ihanetin maşası" ve "5. Kol faaliyetlerin merkez üssü İp" olarak anılmaya devam edeceksiniz! Sen ve senin gibilerin, bir zamanlar elini öpebilmek için tek sıra hizaya geçtiğiniz Türk Dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli Beye tam da vefa ve insani hasletlerinizi sergilemeniz gereken günlerde ihanet ettiğinizi, ihanetinizi de yalan yeminlerle gizlediğinizi unuttuk mu zannediyorsunuz?

“BU LEKE HAYATINIZ BOYUNCA ALNINIZDA DURACAKTIR”

Hafızamız diridir, ülkücüler ihanet ve aymazlıklarınıza karşı hak ettiğiniz cevapları hak ettiğiniz ölçekte dün olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edecektir! Sizin milliyetçilik dediğiniz şey Türk milletinin menfaatleri ile çatışır ve terör elebaşlarının takdir ve tebriklerine mazhar olurken, milliyetçiliğinin ne demek olduğunu ispatlar nitelikte söylemleriniz sizin ve destekçilerinizin alnında ki kara lekedir. Bu leke hayatınız boyunca alnınızda duracaktır. Türk milleti ne sizin ne de talimat ve destek aldığınız küresel çetelerin boyunduruğu altına girmeyecektir. Ülkü ocaklarının feraset ve milli şuur sahibi gençleri buna hiçbir şartta müsaade etmeyecektir! Küresel çetelerin oyuncağı, ip’in kuklaları haddinizi aşmayın!”dedi.

Editör: Haber Merkezi