CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan: " Kayseri Ticaret Odası şahsıma ve bütün üyelerine resimdeki Kto belgesi, kalem, not kağıdı göndermiş. Bir Kto üyesi olarak benim ve üyelerimizin şuan odadan beklentisi eminim ki resimdeki eşantiyonlar değil!!" dedi.

Yelda Orhan''ın KTO Başkanı Gülsoy''u eleştiren açıklaması şöyle:

Kayseri Ticaret Odası şahsıma ve bütün üyelerine resimdeki Kto belgesi , kalem ,not kağıdı göndermiş bir Kto üyesi olarak benim ve üyelerinizin şuan odadan beklentisi eminim ki resimdeki eşantiyon lar değil!!

Şimdi oda seçimleri yaklaşırken Kto Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetimine görevde olduğunuz 2 yılı aşkın süreçte sormak isterim neler yaptınız

Covid 19 salgın sürecinde üyeleriniz için ne yaptınız?

Hangi hibe hangi destek paketi ile işletmelere destek oldunuz ? Aidat konusunda bu yılda üye aidatı almayalım mı dediniz? veya yıllardır üyeleriniz size aidat öder bu aidatların bir kısmı da olsa üyelerinize bu zor şartlarda tekrar iade etmeyi düşündünüz mü?

Bizler sizleri bize kalem kağıt göndermeniz için seçmedik!! Bugün işletmelerin kalem kıpırdatacak hali kalmamışken !!

Odalar özel sektör ile kamu arasındaki köprüleri kurulabilecek işler yapması gerekirken bugün bizim sizlerden görmüş olduğumuz siyasetin gölgesinde kalmış bir yapı olarak kalmanızı 20 yıllık üyeniz ve siyasetçi olarak sizleri uyarmak zorundayim..Ülkenin ekonomik şartların da siyasi kabuğunuzdan çıkın ,bakın bugün salgının ülkemizde 2.dalgayı yaşarken cafeler, restoranlar kapatma yaşarken işverenler çaresiz kalmış, yüzbinlerce emekçi işsiz kalmışken size tavsiyem eşantiyon yerine #Esnafına #Üyene sahip çık Kayseri Ticaret Odası..

Editör: Haber Merkezi